i2D
Image default
Energie

Geef de aanvraag voor SDE++ uit handen

Wilt u als ondernemer investeren in zonnepanelen maar dan wel het liefst met een SDE++-subsidie? Dan neemt Loyalty Solar uit Breda u alles uit handen. Van de eerste verkenning tot de installatie: het team staat voor u klaar. Zo maken ze graag een business case voor u, waarin alle kosten en baten worden meegenomen. Ook wordt er gekeken naar hoe het bedrijfsgebouw gebruikt wordt, het huidige stroomverbruik, de dakruimte en de netaansluiting. Dit bepaalt in hoeveel zonnepanelen u kunt gaan investeren. In de business case ziet u bovendien wat u aan winsten maakt na enige tijd. Met deze case vraagt het bedrijf graag voor u de SDE++ aan. Dit kunt u natuurlijk ook zelf doen, maar dat gaat u wel tijd en energie kosten. Wanneer u dit overlaat aan Loyalty Solar, krijgt u vanzelf te horen of de SDE++ is goedgekeurd. Handig, toch?

De professionals werken volgens Scope 12

Loyalty Solar is al ruim twaalf jaar dé expert op het gebied van zonnepanelen. Deze professionals doen de verkenning, de aanleg en de plaatsing op bedrijfsdaken, schoolgebouwen, loodsen, logistieke hallen en andere ondernemingen. Wanneer ze dit doen, houden ze zich altijd aan de scherpe eisen van Scope 12. Dit zal uw opstalverzekeraar ook vragen wanneer u uw zonnepanelen wilt laten meeverzekeren. Het is daarom belangrijk altijd goed te kijken naar of een bedrijf hiermee werkt als u gaat investeren in zonnepanelen.

Pak uw kans

Gaat u investeren in zonnepanelen of wilt u eerst eens de mogelijkheden verkennen van de SDE++? Waar u ook vragen over heeft, u neemt het best even contact op met het team van dit gespecialiseerde bedrijf. De professionals staan voor u klaar en voorzien u – indien gewenst – van gedegen advies. Profiteert u binnenkort al van een lagere energierekening en werkt u mee aan een groenere wereld en een beter klimaat?