i2D
Image default
Dienstverlening

Heeft u audiovisuele middelen nodig?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner om bij uw bedrijf audio apparatuur te leveren en audiovisuele middelen te installeren, zit u goed bij InAVate Audio & Video Solutions, gevestigd in Ridderkerk, nabij Rotterdam. Dit deskundige bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren én onderhouden van diverse audiovisuele middelen bij hun klanten. Ieder bedrijfspand ziet er anders uit, daarom kunt u bij deze experts advies op maat verwachten zodra u een offerte aanvraagt. Zij maken een conceptvoorstel helemaal gepersonaliseerd naar uw wensen en sturen deze naar u toe. Dat is nog eens service!

De diverse klantenring van deze specialist

Het komt natuurlijk vaak voor dat bedrijven behoefte hebben aan een upgrade voor hun audiovisuele middelen. Bijvoorbeeld door de presentatieruimte van een pand te voorzien van nieuwe en betere audio apparatuur die geschikt is voor het geven van presentaties voor grotere groepen, zodat u goed verstaanbaar bent. Maar onder de opdrachten van InAVate vallen niet alleen maar presentatie- en vergaderruimtes. Zo worden zij bijvoorbeeld ook ingeschakeld om geschikte audio apparatuur bij kerken te installeren zodat de leden die niet aanwezig kunnen zijn, de dienst vanuit thuis kunnen volgen middels een livestream. Dus of u nu prachtig beeld en geluid wilt bij uw presentatie, of het juiste hulpmiddel om uw stem te versterken tijdens een kerkdienst, deze expert helpt u verder.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die InAVate u te bieden heeft en wilt graag advies op maat ontvangen? Zet dan nu de eerste stap en vraag een vrijblijvende offerte aan. Deze experts zullen dan een conceptvoorstel voorbereiden op basis van uw wensen en eisen en naar u toe sturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met hem op via de contactgegevens op de website. De enthousiaste medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.