i2D
Image default
Bedrijven

Foutloos Nederlands leren

Heeft u een baan waarbij er van u wordt verwacht dat u foutloos Nederlands schrijft en spreekt? Dan bent u wellicht op zoek naar een goede taaltraining Nederlands waarmee u de juiste taalvaardigheden aanleert. Het meest ideaal is in dit geval een taalcursus die speciaal gericht is op zakelijke taaltrainingen. Op die manier wordt er aandacht besteedt aan jargon, wat voor u erg nuttig kan zijn. Een taaltraining van kwaliteit die gericht is op uw branche, vindt u bij The Square Mile. Wij verzorgen diverse taaltrainingen voor bedrijven door heel Nederland. 

Passend bij uw branche 

Bij The Square Mile vindt u altijd een taaltraining die perfect aansluit bij uw leerbehoeften en wensen. Wij maken uw taaltraining namelijk altijd geheel op maat. We zorgen er op die manier voor dat de taaltraining voldoet aan de eisen die worden gesteld door het bedrijf. U weet dan zeker dat u precies de vaardigheden leert die passen bij de functie die u vervult binnen uw branche. Onze trainers zorgen ervoor dat zij volledig op de hoogte zijn van uw leerdoelen, voordat ze uw taaltraining samenstellen. U kunt dan ook altijd uw wensen aan ons kenbaar maken.

Vele talen mogelijk 

The Square Mile is een zeer veelzijdig taleninstituut en u kunt bij ons terecht voor cursussen in vele talen. Naast een cursus Nederlands kunt u dus ook kiezen voor een cursus Duits, Frans of Engels. Maar ook voor een cursus Russisch, Chinees of Turks kunt u bij ons terecht. Als het om taaltrainingen gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Door onze ruime ervaring en goede connecties kunnen we altijd de beste taaltrainers voor u vinden. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden bij The Square Mile. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat wij met u mee kunnen denken.

http://www.thesquaremile.nl/