i2D
Image default
Woning en Tuin

Het jaar rond volop genieten op een teakbank!

Met z’n tweetjes in alle rust genieten van elkaar en het leven. Klinkt aantrekkelijk toch? Met een comfy bank in je tuin wordt dit snel werkelijkheid. Hoe groot of klein jouw tuin of balkon ook is, er is altijd wel plek voor een bank. En die bestel je gemakkelijk, veilig en snel online!

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een teak bank. Waarom? We zetten de voordelen van teak voor je op een rij. Allereerst is teakhout duurzaam en robuust. Dit zijn twee kwaliteiten waar tuinmeubelen absoluut aan moeten voldoen. Vervolgens zien alle stoelen, tafels en banken er hip uit. Want het oog wil ook wat, toch? En tot slot, maar niet minder belangrijk, teakhouten meubelen zitten aangenaam en behaaglijk. Ze zijn met evenveel vakmanschap ontworpen als moderne binnen-meubelen. Kortom jouw eigen teakspecialist garandeert ergonomisch verantwoorde, sterke én stylish tuinmeubelen.

Zoek jij iets speciaals voor in je tuin? Geen dertien in een dozijn-bank? Onze tip: ga voor een stationsbank! Deze romantische tweepersoonsbank is met de hand gemaakt. Het gebruikte teakhout is van de allerbeste kwaliteit. Dat betekent dat je ‘m het hele jaar buiten kunt laten staan. Zo kun je er op een aangename lenteochtend of een zachte herfstmiddag ook volop van genieten. Kussens voor deze en alle andere banken en stoelen zijn uiteraard los te bestellen. Wil je af en toe afwisselen, kies dan bijvoorbeeld voor donkerblauwe én mocca kussens. Het aanbod is groot en veelzijdig, dus neem de tijd om je te oriënteren.

http://www.deteakspecialist.nl/