i2D
Image default
Winkelen

energie bezuinigen met de led panelen 30×60

Betaal jij te veel voor je energie en moet jij vaak je tl buizen vervangen? Led panelen kosten 20 euro en tl buizen kosten 15 euro. Je denkt dan dat je een betere deal hebt met de tl buizen maar de led panelen 30×60 die gaan wel 5 keer langer mee dan tl buizen. De led panelen zijn ook wel 60 procent zuiniger dan tl buizen. Ze richten zich meer op het licht dan op de warmte van het apparaat. Voor een kort termijn is de tl buis beter maar als je het voor een lang termijn wilt hebben dan zijn de led panelen 30×60 beter. 

Led paneel 30×60

Weet jij niet hoe je de led panelen in het plafond moet doen? Je kunt ze ook ophangen aan het plafond. Je kunt zelf op de site van led paneel losse onderdelen kopen om het zelf op te hangen. De led paneel 30×60 is een van de meest gebruikte led panelen. Ze zijn niet te groot en te klein. Je kunt ook andere maten kopen zoals led panelen van 30×30 en 62×62 en nog meer. De maat 30×30 wordt ook best vaak gebruikt, omdat het een maat heeft van een vak op een los plafond. 

Led panelen zijn beter voor energie en licht

Led panelen geven bijna geen warmte af en richten zich alleen op het licht waardoor ze meer bezuinigen en beter werken dan normale lampen. De led panelen 30×60 kun je ook in meerdere soorten kleuren halen. Je kunt een rgb led paneel halen, wit licht, helder licht en een warme licht. Het geeft dan een andere soort kleur af en met een warm licht dan is het meer geel. Een wit licht geeft het dus een witte licht aan en dat is dan niet zo mooi voor de woonkamer.