i2D
Image default
Winkelen

Een verbanddoos voor in uw auto.

Vandaag de dag zien wij het steeds vaker voorbij komen in het nieuws of als wij zelf onderweg zijn naar bijvoorbeeld ons werk. Het gaat hier over auto-ongelukken. Net als bij ongevallen bij personen, is het ene auto-ongeluk het andere ongeluk niet. Elk auto-ongeluk is namelijk verschillend, de ene keer in oorzaak en de andere keer aan de hoeveelheid en het soort schade.

Bij een auto-ongeluk kan het zo zijn dat de bestuurder nergens last van heeft, maar in de meeste gevallen van een botsing met hoge snelheid is er toch schade ontstaan bij de bestuurder. In de meeste gevallen duurt het even voorde ambulance ter plekke is en in sommige gevallen heeft één van de bestuurders / inzittenden echter snel (spoedeisende / eerste) hulp nodig. Maar wat kunt u voor deze persoon / personen betekenen, terwijl u geen ambulancepersoneel bent?

Indien u een verbanddoos in uw auto heeft liggen, dan kunt u deze altijd gebruiken om de gewonden bij een auto-ongeluk in ieder geval eerste hulp aan te bieden / toe te passen. In een standaard verbanddoos auto zitten de volgende materialen: 8 sensitive wondpleisters, 6 wondkompressen, 2 driekante doeken, 2 paar vinyl handschoenen, sensitive hechtpleisters, 4 snelverbanden, 5 elastische windsels, een verbandschaar, een reddingsdeken en Rode Kruis boekje. Met deze materialen kunt u altijd de wonden van de inzittenden van een auto-ongeluk verzorgen en met de reddingsdeken kunt u iemand bij bewust zijn houden totdat het ambulancepersoneel ter plekke is. In de meeste Europese landen is het zelfs al verplicht om een verbanddoos te hebben liggen in een auto. De landen waar dit verplicht is door de overheid zijn onder andere België, Duitsland, Griekenland, Turkije, Oostenrijk, Rusland, Tsjechië en Hongarije.

Mocht u meer willen weten over de materialen in een verbanddoos voor in uw auto of mocht u een verbanddoos willen aanschaffen, bezoek dan even de volgende website:schoens-safety.nl

http://www.schoens-safety.nl