i2D
Image default
Bedrijven

Cryolipolyse, wat is en en wat zijn de voordelen

Wat is cryolipolyse en wat zijn de voordelen ervan? Je hebt meerdere voordelen. Wat moet je eerst doen om de behandeling te krijgen en waarvoor heb je het nodig? Je hebt het nodig als jij minder vet op een bepaalde plek wilt hebben op je lichaam. Je kunt het wel op bijna elke plek plaatsen op je lichaam. Je kunt het op de buik, rug, dijken, armen, gezicht en nog meer plekken het doen. Het is ook helemaal niet gevaarlijk. Meer dan miljoenen mensen hebben de behandeling al gedaan en niemand heeft veel last gekregen door de cryolipolyse. 

cryolipolyse behandeling

De voordelen zijn: Je vet gaat via een natuurlijke manier uit je lichaam. Je krijgt helemaal geen pijn tijdens en na de behandeling en je hoeft geen verdoving tijdens de behandeling. De apparaten zijn schoon en je wordt goed verzorgt. Na de behandeling kan je alles weer verder doen dan als jij wilde doen. Je krijgt geen littekens na de behandeling en het kan ook wel lekker voelen om dat te krijgen. Het is feitelijk bewezen dat het echt werkt. De meeste mensen denken dat het nep is maar dat is helemaal niet zo. Het apparaat is ongeveer -10 graden, waardoor de graad van het vet ook omlaag gaat. Je vet kan helemaal niet goed tegen de kou en daardoor gaat je vet dood en gaat het ook via een natuurlijke manier uit je lichaam. Je hoeft dus helemaal niks te doen tijdens of na de behandeling.

Krampen?

Sommige mensen ervaren krampen of een branderig gevoel. Hoe zou dat nou komen? Je kunt het krijgen als je niet goed gemasseerd werd na de behandeling. RB Clinics doet dat wel! Ze maken alles schoon na en voor de behandeling en gaan rustig met je te werk. Ze vragen ook of het nog goed gaat tijden de behandeling.