i2D
Image default
Bedrijven

Auto wrappen naar jouw wensen

Professioneel de auto wrappen

Is jouw auto aan een nieuw uiterlijk toe? Laat dan jouw auto wrappen door Presto Dimensions. Bij het wrappen van een auto zijn er eindeloze mogelijkheden, waardoor je jouw auto geheel naar jouw eigen wens kunt laten wrappen. Jouw auto wordt precies zoals jij voor ogen hebt. De wrap is ook weer goed te verwijderen, dus als je een andere wrap wilt of je wilt de originele kleur weer terug, dan is dat gewoon mogelijk. Verder wordt de ondergrond goed beschermd dus als er krasjes in de wrap komen, is dat niet schadelijk voor de lak van de auto zelf.

Waarom een auto laten wrappen?

Er zijn verschillende redenen waarom je de auto kunt laten wrappen. Het kan zijn dat je jouw auto een uniek uiterlijk wilt geven. Dit is goed mogelijk met een wrap. Daarnaast wordt de ondergrond goed beschermd, dus er zullen minder snel krassen in de lak komen. De wrap is daarnaast ook minder krasgevoelig dus deze zal niet snel beschadigen. Ook kleine imperfecties worden goed verborgen door middel van een wrap. Bij Presto Dimensions hebben ze een zeer breed assortiment aan kleuren dus je kunt de auto precies naar jouw wensen laten wrappen. Je kunt zelfs kiezen voor een full color print wrap.

Laat jouw auto wrappen

Presto Dimensions staat voor jou klaar om jouw auto voor je te wrappen. Je kunt elk merk auto, dus ook een Tesla wrappen bij dit bedrijf. Kijk direct op de website van dit bedrijf voor meer informatie omtrent het wrappen van auto’s. Je kunt direct via de website een offerte aanvragen, zodat jouw auto precies wordt zoals je dat wenst voor een mooie prijs. Een wrapfolie heeft een levensduur van twee tot tien jaar, dus deze gaat lang mee.

https://www.prestodimensions.nl/