i2D
Image default
Dienstverlening

Aanrader: oefentherapie Mensendieck

Ik ben in Amstelveen gestart met oefentherapie Mensendieck. En dat kan ik van harte aanbevelen! Zelf heb ik namelijk, net als vele anderen, vaak last gehad van pijn als ik gewoon dagelijkse bewegingen deed. Iets wat je natuurlijk niet wilt hebben. Want zo heb je niet één pijnvrije dag meer over… Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Op allerlei forums las ik er heel erg veel over. En viel het mij vooral op dat er erg veel mensen last van hebben. De meesten beginnen dan over fysiotherapie. Maar even later komt het overgrote deel daarvan weer terug met een reactie, dat het niet heeft geholpen. Echter las ik bij een aantal dat het wel profijt heeft gehad! En zij zijn toen gestart met oefentherapie Mensendieck, om er vanaf te komen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oefentherapeut in Amstelveen, die mij daarbij kan helpen.

Freedom in motion voor Mensendieck in Amstelveen

Zodoende kwam ik in mijn zoektocht uit bij Freedom in motion, die gespecialiseerd is in oefentherapie Mensendieck voor Amstelveen en omstreken. Op de website las ik tevens dat zij zelfs langs kan komen bij je thuis, om de oefeningen te gaan uitvoeren die de pijn moeten gaan verdrijven. Ideaal voor mij! En daarnaast is ook op het werk mogelijk. Maar dat heb ik liever niet.

 

Ik heb contact opgenomen met haar, om te vragen naar de mogelijkheden en tarieven. Daarbij heb ik mijn verhaal verteld en gaf zij te kennen dat dit erg bekend in de oren klinkt. En dat zij van vele anderen dezelfde klachten hoort. En die anderen zijn er inmiddels (zo goed als) vanaf! Dus dit moest wel een heel goede oefentherapeut zijn voor Mensendieck in Amstelveen.

Eerst behandelingen

Momenteel zijn de eerste behandelingen achter de rug. En ik merk nu al dat het soms echt helpt! Nog niet continu een dag lang. Maar dat komt wel.

 

Klik hier voor de website van Freedom in motion.