i2D
Image default
Aanbiedingen

Autosleutels in de auto laten liggen

Terwijl je vanmorgen uit je garage of van je oprit reed, heb je een aantal krassen op je auto gemaakt om er vervolgens na een paar kilometer achter te komen dat je tank leeg is. Gelukkig was je in de buurt van een benzinestation en kon je je brandstoftank weer vullen.

 Het lijkt er echter op dat dit niet echt je geluksdag is. Na het bijvullen van je tank rijd je verder om op te merken dat een band van je auto plat is. Natuurlijk moet je de band zelf verwisselen omdat er niemand in de buurt is. En terwijl je bezig bent, merk je dat de wieldop samen met een aantal andere Pontiac auto-onderdelen ergens tussen je huidige locatie en je garage moeten zijn gevallen. Omdat je al te laat bent voor je werk pak je haastig je spullen en ren je om de lift naar je werkplek te nemen.

Je hebt een kledinghanger nodig om deze uitdaging aan te gaan. Trek aan de hanger zodat het einde zich zal buigen. Zorg ervoor dat je een haak of een driehoekig handvat vormt. Dit zou kunnen dienen als het verlengstuk van je hand om in te kunnen breken in je eigen auto. Je kunt ook proberen om te kijken of je ergens een raam openkrijgt. Als dit allemaal niet lukt, maak je gewoon gebruik van een plamuurmes om deze tussen het raam en de deur te laten glijden.

Wanneer je een deel van het raam open hebt gekregen, kun je de kledinghanger er doorheen steken. Verplaats de hanger door er heen en weer mee te bewegen en probeer het knopje bij de deur, waarmee het slot kan worden geopend, omhoog te trekken. Dit kan heel moeilijk zijn maar de aanhouder wint.

Als je een nieuwer model auto hebt dan gaat dit waarschijnlijk niet werken en kun je het beste een slotenmaker bellen om daadwerkelijk de auto voor je te openen.

 Locksecure is een vakkundige 24/7 service slotenmakersbedrijf in Den Haag. Mocht u ooit in een noodgeval terecht komen, neem dan zeker contact op met Locksecure!

http://www.locksecure.nl