i2D
Image default
Beauty en verzorging

Wimper cursus

 

Wimper cursus

De aantrekkingskracht van mooie wimpers

Ogen, ze zijn vaak de eerste en misschien wel de belangrijkste lichaamsdelen in non-verbaal contact. De manier en richting van kijken wekt emoties op. Ogen worden omlijst door de wimpers. Aandacht geven aan wimpers geeft een zeer grote meerwaarde op de ogen en gezichtsuitdrukking. Maar wat is een goede manier om wimpers die extra kracht en volume te geven? Volg hiervoor de wimper cursus en de cursus wimperextensions.

Cursus inhoud

In de wimper cursus en cursus wimperextensions leer je hoe je wimpers kunt behandelen met intensive technieken en welke make up middelen geschikt zijn. Afhankelijk van jou gekozen cursus krijg je in het theorie gedeelte gedegen en gedetailleerde uitleg over onder anderen de one by one techniek of de 3D wimperextensions Russian volume. In het praktijk gedeelte kun je jou opgedane kennis oefenen op een zelf meegebracht model.

Materialen

Er zijn zeer veel verschillende make-up materialen en wimper gereedschappen. Afhankelijk van de door jou gekozen styling is een juiste keuze hiervan bepalend voor het resultaat. Ook zal je merken dat je in de loop van de tijd een favoriete set make-up materialen zult verzamelen. In de gevorderde cursus kun je gebruik maken van je eigen set. Ben je een beginner dan krijg je een startpakket ter beschikking.

Cursus opbouw

De cursus is opgebouwd in verschillende niveaus. Ben je een beginner dan start je met de on by one cursus. Voor meer gevorderde is er de 3D wimperextensions Russian volume en voor de gevorderde  wimperstyliste is er de perfectie opleiding. Je kunt deelnemen aan deze gevorderde cursussen als je in het bezit bent van de benodigde certificaten. Het is geen probleem als je het certificaat elders hebt gehaald. De cursussen kunnen 1 tot meerdere dagdelen in beslag nemen en in de meeste gevallen zijn de benodigde materialen in de prijs inbegrepen. Hieronder vallen onder anderen het theorieboek, afplaktape, 50 microbrushes, lijm, een luchtpompje en een spiegeltje. Dit is een kleine greep uit het startpakket. Mooie ogen zijn een eye catcher. Kies de cursus die bij jou past. serum.

 

https://droomwimpers.nl/cursus-wimperextensions/