i2D
Image default
Toerisme

Wereldwijd een reisverzekering vergelijken (Mexico en Congo Brazzaville)

Er zijn twee soorten verzekeringen: met Amerika, Canada en de Caraïben inbegrepen, of zonder deze landen. Als u niet naar deze bestemmingen reist, sluit u ze uit van uw dekking. Medische zorg is duur op deze plaatsen, dus het zal de prijs van uw verzekering opdrijven.

Wat is een wereldwijde reisverzekering?

Een wereldwijde reisverzekering dekt u bijna overal ter wereld, of u nu een eenmalige reis of een jaarlijkse dekking nodig hebt. Ook hier is het van belang om wereldwijde reisverzekeringen te vergelijken.

 

Het omvat:

  • Europa

  • Azië

  • Noord- en Zuid-Amerika

  • Australië

  • Nieuw-Zeeland

  • Afrika

  • Antarctica

 

Er zijn twee categorieën van wereldwijde reisverzekeringen – die met of zonder de VS, Canada en het Caribisch gebied. Gezondheidszorg in deze landen is meestal duurder dan elders in de wereld, dus polissen met de VS, Canada en het Caribisch gebied zullen duurder zijn.

Sluit een wereldwijde reisverzekering af zodra u uw reis heeft geboekt. Op die manier ben je gedekt als je moet annuleren.

 

Reisverzekering Mexico

Een reisverzekering Mexico is niet verplicht, maar omdat medische zorg in Mexico zo duur is, is het de moeite waard een verzekering af te sluiten voor het geval u ziek wordt of gewond raakt.

Als u in een medisch noodgeval naar huis moet worden gevlogen, is repatriëring bij de reisverzekering inbegrepen. Een jaarlijkse multi-reisverzekering is voordeliger dan een reisverzekering voor één reis als u een paar buitenlandse reizen in het vooruitzicht hebt.

Een goede polis dekt ook diefstal en verlies van bagage en bezittingen, plus reisonderbrekingen, annulering en inkorting. Als u uw reis hebt geboekt, bekijk dan meteen de reisverzekeringspolissen.

Zodra u dekking heeft, zijn uw accommodatie en geboekte activiteiten gedekt tegen annulering als u niet kunt reizen om redenen buiten uw controle, en bent u beschermd als uw luchtvaartmaatschappij failliet gaat.

 

Sluit een uitgebreide reisverzekering af voor Congo Brazzaville

Niet te verwarren met Congo-DRC, de Republiek Congo is een kleinere natie gelegen aan de westkust van Centraal-Afrika. Door Lonely Planet beoordeeld als een van de beste reisbestemmingen in 2015 en beschouwd als een van de beste ecotoerisme bestemmingen in Afrika, biedt het land verbazingwekkende jungle-ervaringen, waar reizigers laaglandgorilla’s, olifanten en vele andere zeldzame diersoorten kunnen zien.Wanneer u naar de Republiek Congo of een ander land in Afrika reist, is het belangrijk om een betrouwbare reisverzekering te hebben waar u op kunt vertrouwen. Reisverzekeringen voldoen aan de behoeften van alle reizigers en omvatten dringende medische zorg en bijstand. Het maakt niet uit wat uw behoeften zijn, er is een reisverzekering die past bij uw reisplannen en uw budget.

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/