i2D
Image default
Toerisme

Bouw aan je team in Breda

Je hebt de hele dag met elkaar te maken. Vaak zie je ze meer dan je eigen partner. Maar hoe goed ken je jouw collega’s eigenlijk? Hoewel je in elke dag professioneel met elkaar te maken hebt, is het niet ongebruikelijk dat je eigenlijk maar weinig van elkaar weet. En dat terwijl elke organisatiedeskundige betoogt dat een goede band tussen medewerkers de prestaties verhoogt.

 Hoe vorm je een groep individuele professionals om tot een hechte groep? Dat lukt in ieder geval niet wanneer je in dezelfde omgeving blijft zitten en het oude vertrouwde blijft doen. Je leert elkaar pas  kennen wanneer je los komt van het werk. Een teambuildingdag in Breda is daarom de perfecte gelegenheid voor teambuilding.

Breda: bouwsteen voor elke vorm van teambuilding

In het Bourgondische Breda ligt een uitgebreid aanbod aan teambuilding-activiteiten voor je klaar. Daag elkaar uit voor vriendschappelijke competitie. Kies voor het  “Ik hou van Holland”-spel en ontdek wie nu écht het beste is. Maar ook rondom “Wie is de mol” zijn activiteiten te vinden. Deze op populaire TV shows gebaseerde spellen kunnen nog vele maanden aanleiding geven tot gesprekken bij de koffieautomaat.

Sportieve competitie is ook mogelijk. Uniek zijn de Redneck Olympics, een achtkamp met typische Redneck-activiteiten.  Wie gooit het verste met de hooivork, wie schiet de meeste bierblikjes van de plank? En wie maakt de beste moonshine?

Werk je liever samen aan een concreet eindproduct, dan is het misschien leuk om samen een CD op te nemen. Wie weet welke onvermoede talenten Jacob van de administratie heeft? En is Jannie van de koffie eigenlijk een incognito operaster?  Ook leuk: de libdub: een videoclip waarin je met zijn allen een bekend nummer “playbackt”. Ook leuk voor het Youtube-kanaal van je bedrijf, trouwens.

Van collega’s naar vrienden

De genoemde activiteiten vormen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden om van je collega’s vrienden te maken. In ieder geval ontdek je dingen over je collega’s die je nooit had kunnen vermoeden.  Kijk op www.beleefbreda.nl voor de mogelijkheden en stel een teambuilding op maat samen.

https://beleefbreda.nl/julliezijn/teambuilding-breda