i2D
Image default
Groothandel

Welke verlichting is geschikt voor in de veranda?

Als u zich afvraagt welke verlichting geschikt is voor in de veranda, dan bent u vast in het bezit van een prachtige overkapping. Een goed verlichte veranda is niet alleen een meerwaarde voor uw woning, maar zorgt ook voor een comfortabele zitplaats in de zomer en zelfs als het regent. Welke verlichting u het beste kunt aanbrengen in de veranda is geheel afhankelijk van het gebruik. Worden er vaak kleine werkzaamheden verricht onder de veranda, of lees u graag een goed boek onder de overkapping? Dan zijn heldere LED-lampen zoals inbouwspotjes aan te raden. Deze verlichting zorgt voor voldoende licht en kan eventueel ook nog in combinatie met een dimmer gebruikt worden.

Verlichting in de veranda gebruiken voor een warme sfeer

Als u de overkapping of de veranda alleen gebruikt als gezellige plaats om te verblijven met vrienden of familie, dan is het aanbrengen van sfeerverlichting onder de veranda een goede keuze. Door gebruik te maken van dimbare LED-lampen als verlichting in de veranda, kunt u tevens beschikken over wat meer licht als dat gewenst is. Verlichting, zoals dimbare LED-inbouwspot, zorgen voor een warme uitstraling onder de overkapping en geven een warme ambiance. Deze verlichting voor in de veranda is zowel toe te passen als inbouwspot of als spotjes die wegvallen in de wand of de vloer voor een speels effect.

Waterdichte LED-spots gebruiken als verlichting voor de overkapping

Welke soort verlichting u in de veranda kunt aanbrengen is dus geheel afhankelijk van het doel waarvoor de overkapping gebruikt wordt. Zo kunt u er voor kiezen om meerdere lichtpunten aan te brengen als er regelmatig sterke lichtbronnen nodig zijn, maar ook sfeerverlichting is geschikt voor in de veranda. Wat LED-lampen voor onder een overkapping, carport of in een veranda wel allemaal gemeen moeten hebben is dat ze waterdicht en vochtbestendig zijn. Hierdoor worden corrosie en defecten voorkomen en is de LED-verlichting niet gevoelig voor eventuele kortsluiting.

Welke duurzame verlichting kopen voor in de veranda?

LED-verlichting is een zeer duurzame vorm van verlichting. Doordat ze een lange levensduur hebben en zuinig omgaan met energie, draagt het gebruik van LED-lampen ook nog eens bij aan een beter milieu. LED-spots of inbouwspots is dus zeer geschikt als u graag duurzame en energiezuinige verlichting wilt aanbrengen in de veranda of onder de overkapping.

https://www.ledlogic.nl/welke-verlichting-in-veranda