i2D
Image default
Bedrijven

Wees een stap voor

Het geeft je rust, maar het geeft je vooral meer inkomsten. Het is namelijk zo dat bedrijven door slechte telefonische bereikbaarheid jaarlijks duizenden euro’s mis lopen. Bedrijven hebben vaak niet in de gaten hoe belangrijk telefonische bereikbaarheid is. Het klopt dat veel consumenten graag op het internet surfen, maar dat betekent niet dat er geen mensen zijn die de voorkeur geeft aan een telefonisch gesprek. Vaak wordt het gebruik van internet en een telefonisch gesprek met elkaar gecombineerd. Zo zoek je als consument bijvoorbeeld de locatie op van een restaurant via het internet maar maak je je reservatie nog steeds telefonisch.

 

Er zijn nog veel redenen om een telefonisch gesprek te kiezen boven het communiceren met bijvoorbeeld social media of een mailtje. Het internet heeft social media mogelijk gemaakt, maar het kan nog steeds niet voordelen evenaren die een telefonisch gesprek bied en dat is waarom een telefonisch gesprek niet mag worden onderschat. Zo gebeurt het vaak dat een percentage van de bellers niet beantwoord worden. Dit kan zijn omdat je zelf misschien in een vergadering zit. Hoe dan ook, dit geeft een vreselijk indruk naar de beller. Ook traag geholpen worden staat ver bovenaan.

 

Kies er daarom voor om dit een stapje voor te zijn. Je wilt bellers niet minuten laten wachten voor ze geholpen kunnen worden. Je bent de klant dan al snel weg als de concurrent een betere service aanbied. Maak daarom gebruik van een telefoonservice als bizziphone. Het is vaak een kleine investering en geeft je de mogelijkheid de telefoon door te schakelen wanneer u dat wilt. Bellers denken vervolgens dat u een eigen telefoniste in dienst heeft en geeft over het algemeen een erg professionele indruk. Uitbesteden kan uw imago doen verbeteren.  Zorg er daarom voor dat u bereikbaar bent voor de consument die graag belt.

https://www.bizziphone.com/