i2D
Image default
Aanbiedingen

led paneel of led lampen

Bedrijven die energie-efficiëntie overwegen zullen led verlichting moeten aankopen. Deze nieuwe led lampen kunnen bedrijven meer energie-efficiënt verlichten terwijl er nog steeds voldoende licht is om zaken te doen. Deze lampen zijn zeer langdurig en moeten wellicht niet worden vervangen voor vele jaren.

Een LED paneel maakt en efficiënte vervanging voor meerdere traditionele Fluorescentiebuizen die vaak worden gebruikt met raster plafonds. De lamp kan het raster met basisgegevens type voor TL-buizen vervangen. De LED systemen verbruiken veel minder dan LED buizen. Het deelvenster zal minder elektriciteit verbruiken dan een traditionele 60 watt lamp.

Het licht geboden door de Led lamp is volledige wit licht. Met fluorescentielampen is de spectra niet compleet, dus sommige kleuren zijn niet aanwezig. Het kan ook vermoeide ogen veroorzaken bij sommige mensen. De volledige spectra licht aangeboden door de Led lampen zijn de dezelfde spectra zoals bepaald door de zon of traditionele verlichting. Het resultaat is veel minder vermoeide ogen.

Terwijl bedrijven aanzienlijk meer betalen voor de initiële installatiekosten van LED-verlichting, zal zij de kosten herstellen door de jaren heen met een lagere energierekeningen en minder onderhoudskosten omdat de panelen niet zo vaak als andere soorten verlichting moeten worden vervangen. LED lampen kunnen wereldwijd het milieu helpen.

Een nauwe inspectie van de panelen lijkt misschien enigszins vreemd om voor andere soorten verlichting te gebruiken. De panelen zijn gemaakt van individuele verlichting. Elk van de lichten voegen toe om te zorgen voor een heldere verlichting voor de kamer. LED verlichting is ook effectief bij gebruik buiten en binnen het bedrijf.

LED panelen bieden duurzame verlichting die een uitstekende vorm van energie zijn om te besparen. Ze kunnen worden gebruikt in zakelijke inrichtingen, alsmede openbare gebouwen. De Stroomvereisten zijn veel lager en de panelen gaan vele jaren mee, dit zal zowel de onderhoud als de energie kosten doen verlagen.

LED-lampen zijn goedkoop, super langdurige en vereisen geen vervanging voor vele jaren.

http://www.leds-depot.be/