i2D
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn schuifpuien?

Dit is mijn zoektocht naar schuifpuien. Wat is het en waar gebruik je het precies voor? Het meest belangrijke is: waar kunt u het voor gebruiken? ‘Een schuifpui is een schuifdeur of roldeur die uit één of meer beweegbare delen bestaat, en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt’, (Wikipedia) Een schuifpui is dus een mooi middel om bijvoorbeeld je huis lichter te maken of om ruimtes opnieuw in te delen. Het geeft extra sfeer en is, in vergelijking met een hele verbouwing, een veel goedkopere optie.

Montage schuifpuien

Het klinkt misschien lastig. Toch valt de montage van schuifpuien reuze mee. Wel vraagt het om iemand die weet wat hij doet. Daarom in Schipper-ede een goede optie. Zij hebben de expertise om dit hele traject in te gaan. Met de begeleiding van hen is het een vrij makkelijk proces. Ze denken mee in het ontwerp en doen zelf de montage. Dit duurt maar één dag. Snel en makkelijk. Ook ruimen ze zelf alles op en zorgen ze dat alles netjes achtergelaten wordt. Maar hoe zit het met de prijs? De prijzen verschillen en het ligt er helemaal aan wat u wilt en nodig heeft. Zo is een kleine schuifpui rond de 700 euro en is de duurste ongeveer 3000 euro.

Super deals van Schipper Ede

Natuurlijk is het geen kleine beslissing om een schuifpui in je huis te willen. Schipper Ede heeft echter een ontzettend goede deal op dit moment. Als u deze maand een offerte opstuurt, krijgt u 30% korting op het totaalbedrag. Dit scheelt u natuurlijk ontzettend veel geld en is een goede reden om het deze maand te doen. Een andere reden is dat een schuifpui meer in de belangstelling is gekomen. De afgelopen maanden is de trend van normale ramen en deuren flink veranderd naar schuifpuien. Schuifpuien worden steeds meer de nieuwe trend. Bij een trend hoort natuurlijk ook een prijskaartje. Dit prijskaartje was tot nu toe nog redelijk normaal. Helaas bij een trend zit ook vaak een prijskaartje. Schipper Ede ziet de prijs al stijgen bij de concurrent. ‘Daarom zeggen wij nu: als u dit wilt, doe het dan nu! Het zal in de toekomst duurder worden en als u toch al weet dat u dit wil, wacht dan vooral niet!’, aldus Schipper Ede.

Wilt u ook een schuifpui? Kijk dan eens op onze website.