i2D
Image default
Gezondheid

Hot & happening: De ooglidcorrectie

Veel mensen zijn er nog bang voor: de ooglidcorrectie. Hoewel het meer en meer in de media komt, blijven sommige mensen nog sceptisch. Toch is er wel degelijk een verandering. Steeds meer mensen doen een ooglidcorrectie voordat ze veertig zijn. Met deze verandering komen er ook veel meer cliënten binnen. ‘Het is goed om te zien dat het taboe langzaam een beetje verdwijnt. Niet alleen krijgen we meer klanten, maar het wordt ook steeds normaler gevonden’, aldus ooglift.nl.

Hoe werkt een ooglidcorrectie?

Wat veel mensen niet weten is hoe een ooglidcorrectie precies werkt. De redenen voor een ooglidcorrectie lopen erg uiteen. Zo kan u natuurlijk uw ogen niet meer zo mooi vinden. U zou graag weer een fris en jong gezicht willen hebben. Hier kan een ooglidcorrectie u goed mee helpen. Toch hoeft dit niet altijd, het kan ook medisch zijn. Een medisch probleem kan zijn dat de spier in uw oog te lang is geworden. Het gevolg hiervan is dat u moeite krijgt met uw ogen open te houden. U kan bijvoorbeeld met uw hoofd naar achter hangen om nog een beetje te kunnen zien en dit zorgt voor nekpijn en hoofdpijn. Deze problemen kunnen heel vervelend zijn en daarom is een ooglidcorrectie erg aanbevolen. ‘Wij zien allerlei mensen komen en gaan. Ze hebben allemaal hun eigen reden en ze lopen allemaal lachend naar huis na de behandeling’, aldus ooglift.nl

Prijzen en korting

De prijs van een normale behandeling ligt rond de 1000 euro. Een ingreep op het gebied van plastische chirurgie is nooit goedkoop. Ooglift heeft nu een goede korting. Ooglid is een goede keuze voor een ooglidcorrectie, zij voeren namelijk alleen ooglidcorrecties uit. Dit maakt hen een specialist. Ze hebben meerdere klinieken, zo kunt u de kliniek kiezen die dichtbij u huis is. Ooglift heeft ooglidcorrecties voor 600 euro, wat één van de goedkoopste prijzen op dit moment is. Toch doet dit niets af in kwaliteit, ze hebben erg veel ervaring en ontzettend veel gelukkige klanten. Een ooglidcorrectie is niet iets wat je zomaar doet en dat weten ze. Je krijgt eerst een intake en er wordt goed met je overlegd.

 

Ben je nieuwsgierig? Kom vooral langs of kijk op onze website ooglift.nl