i2D
Image default
Tweewielers

Waarom een ART 4 kettingslot aanschaffen?

Je kunt online veel soorten sloten kopen, wat kun je het beste kiezen wanneer je alle opties in de webshop ziet staan? Zelfs wanneer er verschillende categorieën zijn om uit te kiezen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Met een ART 4 kettingslot zit je voor een scooter meestal wel goed, op deze pagina bekijken we de manieren waarop je in de webwinkel het beste kunt zoeken en filteren wanneer je een nieuw slot wilt aanschaffen.

 

Naast de handige filteropties kun je online ook heel goedkoop een kwalitatief goed slot kopen.

 

Zoeken naar ART 4 sloten

Stichting ART heeft een onafhankelijk keurmerk voor sloten op de Nederlandse markt in het leven geroepen. Van een fietskettingslot tot een stevig slot voor grote motorfietsen, ze testen sloten voor tweewielers op kwaliteit met een score van ART 1 tot aan ART 5. Als je een kettingslot zoekt voor een scooter kun je met een ART 3 of ART 4 slot vooruit. Je hebt beugelsloten, schijfremsloten en kettingsloten met deze rating.

 

Kiezen voor een kettingslot

Een beugelslot kan zeer veilig zijn, maar vervoeren is wat lastiger. Een schijfremslot is compact, maar je kunt deze niet vastleggen aan een paal. Een nieuw kettingslot biedt alle voordelen en weinig nadelen. Hoe hoger de ART rating, hoe dikker de schakels doorgaans zijn. Een ART 4 slot zal redelijk zwaar zijn, je kunt dit slot normaal gesproken in de bagageruimte van jouw scooter eenvoudig opbergen.

 

Bekijk zelf alle mogelijkheden in de online webshop, je vindt daar de grootste keuze en heel goedkoop. Filter op de ART rating en bekijk de mogelijkheden. https://www.scootersite.nl/