i2D
Image default
Eten en drinken

Vind de beste cateraar uit Noord-Holland eenvoudig en snel

Catering bestellen in Noord Holland

Deze unieke gemeente heeft veel leuks om mee te maken. Zo heeft u in Noord Holland talloze bezienswaardigheden en een bruisende nachtleven die u jaarlijks kunt meemaken. Heeft u behoefte aan meer informatie over wat u er kunt doen in Noord Holland? Volg dan dit linkje. In zo’n feestelijke gemeente, is het ook niet raar dat veel mensen zoeken naar een cateraar, die weet wat hij doet. Of u nu bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit Noord Holland gaat u naar Happie Delivery Catering. Catering regelen voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery Catering. Via onze webshop heeft u uw catering in een handomdraai besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Noord Holland? U kunt bij ons terecht voor heerlijke sandwiches en salades, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch geweldig?


 

Welke type catering kunt u laten leveren in Noord Holland?

Er zijn super veel opties bij Happie . Zo kunt u de volgende type gerechten bij ons bestellen.

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie Delivery in Noord Holland. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie.Happie maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.  Heeft u behoefte aan iets authentiekers dan een ordinaire lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld brownies, scones en smakelijke sandwiches met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleinere recepties. Heeft u dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volledig geen moeite.  Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Noord Holland ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is erg groot. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst presenteren. Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

 

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Noord Holland in de online winkel van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal. De fingerood worden bezorgd in heel Holland. Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapasbuffet dat perfect past bij uw bijeenkomst.