i2D
Image default
Marketing

Vertel het met een animatie!

Vertel het met een animatie!

Ben jij op zoek naar een manier om jouw complexe materie of boodschap op een heldere, korte maar krachtige manier over te brengen op jouw doelgroep? Een animatie laten maken is dan een heel goed idee. Een animatie dwingt je namelijk om tot de kern van je verhaal te komen en deze glashelder uit te leggen. Er is geen ruimte voor lange toelichtingen of een uitgebreid verhaal, dat past simpelweg niet. Een goede, doeltreffende animatie is namelijk kort en bondig. Binnen twee minuten moet je jouw verhaal eigenlijk wel verteld hebben. Nu denk je misschien: dat lukt me wel, maar je zit sneller aan die twee minuten dan je denkt. Daarom is het verstandig een partij in te schakelen die jou kan helpen bij het beknopt vertellen en je de juiste richting induwt.

Een animatie laten maken bij ZoomWorks

Een professionele partij met veel ervaring is animatiestudio ZoomWorks. Dagelijks maken zij verschillende soorten animaties voor diverse klanten. Erg fijn is dat ze alle disciplines zelf in huis hebben. Dus geen gedoe met tussenpartijen, maar rechtstreeks met elkaar schakelen. Hun projectmanagers, tekstschrijvers en animators weten precies wat werkt…. en wat niét werkt als het gaat om een animatie laten maken. En ze helpen jou maar al te graag bij het maken van belangrijke keuzes, zodat je kan leunen op hun kennis en ervaring. Vaste feedbackrondes? Daar doet ZoomWorks niet aan. Ze gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent.

Wat kost een animatie laten maken?

Iedere animatie is maatwerk. Geen organisatie, verhaal of product is namelijk hetzelfde. Het is dan ook niet zo makkelijk te zeggen wat de kosten voor een animatie laten maken zijn. De prijs is sterk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het schrijven van een voice-over, het ontwikkelen van een stijl, de lengte van de animatie en de complexiteit van het verhaal. De factor met de grootste invloed? De hoeveelheid arbeidsuren die ZoomWorks in de animatie moet steken. Gemiddeld vraagt ZoomWorks zo tussen de 2.500 en 7.500 euro voor een animatie. Een uiteenlopend bedrag, maar het hangt volledig af wat je met de animatie wilt doen.

Meer informatie over een animatie?

Wil je meer weten over het laten maken van een animatie? Of ben je benieuwd naar de animaties die ZoomWorks tot nu toe voor hun klanten heeft gemaakt? Neem dan eens een kijkje op hun website en in hun portfolio. Of neem gelijk contact met ze op, ze vertellen je graag meer over het laten maken van een animatie!

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/