i2D
Image default
Woning en Tuin

Van begin tot eind uw bestrating laten verzorgen

Woont u in Etten-Leur en wilt u een nieuwe oprit, tuinpad of terras? Dan kunt u de bestrating etten leur laten verzorgen door Egalisee Bestratingen. Deze specialisten hebben ruime kennis en ervaring met de aanleg van diverse soorten bestratingen. Het team van Egalisee Bestratingen gaat secuur en professioneel te werk. Daarbij kunt u rekenen op scherpe prijzen. Ook zit op al onze werkzaamheden een garantie.

Bestrating

Voor de bestrating heeft u de keuze uit diverse soorten tegels en steensoorten zoals: hardsteen, keramische tuitegels, schellevis tegels breda, halfverharding, betonsteen, betontegels of kinderkopjes. Voor de aanleg van de bestrating worden alle werkzaamheden van begin tot eind voor u verzorgd. De ondergrond wordt geëgaliseerd, gestabiliseerd en er wordt worteldoek geplaatst tegen de vorming en verspreiding van onkruid. Elke steentype wordt op een passende manier geplaatst. Bij hardsteen wordt het zand vermengd met een ondergrond versteviging. Bij het aanleggen van keramische tuintegels wordt ervoor gezorgd voor een egale oppervlak om tegels aan te branden. Bij alle werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van professionele machines en gereedschappen.

Diverse tuinwerkzaamheden

Naast het aanleggen van de bestrating kunt u Egalisee Bestratingen ook voor andere werkzaamheden inschakelen zoals: het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, het plaatsen van een schutting of afrastering, het aanleggen van een gazon, het plaatsen van een stapelmuur, het aanleggen van een vlonder, het plaatsen van een tuinhuis, bomen snoeien of kappen, et cetera. Daarnaast verzorgen ze ook de aan- en afvoer van materialen en tuinafval.

Meer info

Wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een medewerker van Egalisee Bestratingen. U ze bereiken op Tel: 06-38932453 of Tel: 06-53650609. Tijdens een afspraak maken kunt u uw wensen bespreken. Om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is kunt u verschillende projecten bekijken op www.egaliseebestratingen.nl. Wilt u een offerte ontvangen? Dan kun u op de website het contactformulier invullen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/