i2D
Image default
Aanbiedingen

Met deze 4x tips organiseer je de perfecte kerstavond

Met deze 4x tips organiseer je de perfecte kerstavond

Voor je het weet staat kerstmis weer voor de deur. De kerstboom is opgezet, de koelkast is vol met boodschappen voor het kerstdiner en iedereen is klaar voor de feestdagen. Wil je inspiratie over hoe jij het leukst jouw kerstavond kunt vieren? Wij hebben een 4x leuke ideeën voor jouw kerstavond! 

 

Kerstavond vieren met familie of vrienden

Voor veel mensen staat kerst gelijk aan het samenzijn met de liefste mensen om je heen. Kerst vieren met je familie staat daarom ook op nummer 1. Gezellig in de woonkamer met eigen gezin, op de bank uitvinden welk cadeau van wie is. Of pak groots uit en nodig de hele familie uit voor een feestelijke kerstavond. Daarnaast kan het vieren van kerst met een paar vrienden, of de hele groep, ook erg gezellig zijn!

 

Kerstdiner 

Voor de echte keukenprins- en prinsessen, is kerst hét moment! Tref de eerste voorbereidingen voor, zoals het klaarzetten van je ingrediënten en het afwassen van je kerstservies! Ben je van plan stamppot of soep te maken? Maak dit alvast de dag van tevoren, zodat het met kerstavond extra lekker is.

 

Een kerstfilmmarathon

Voor het krijgen van een ultieme kerstgevoel is kerstfilms kijken de manier! Houd een marathon met al je favoriete kerstfilms, of ga voor de klassiekers. Een aantal klassiekers zijn:

  • The Polar Express

  • How The Grinch Stole Christmas

  • Home Alone 1, 2, 3, 4 en 5

  • The Christmas Chronicles 

  • Love Actually

  • The Nightmare Before Christmas

  • Elf 

 

Maak een eigen kersttraditie 

Vroeger als kind hadden jullie misschien wel een aantal tradities tijdens de kerstdagen. Maak dus zelf ook je eigen kersttraditie met je partner of gezin! Denk bijvoorbeeld aan het samen versieren van de kerstboom, het maken van kerstkoekjes of andere hapjes, of haal die leuke kersttrui uit de kast! Tijdens de perfecte kerstavond kan een foute kersttrui heren niet ontbreken!

 

https://www.underweardistrict.nl/