i2D
Image default
Winkelen

Trends van het moment op het gebieden van woning en decoratie

Nu dat het Corona virus ons zoveel mogelijk thuis houdt; is dit het moment om een artikel te schrijven met tips hoe je jouw huis zo gezellig mogelijke kan inrichten! Met daarbij natuurlijk alle trends van het moment en veel verkochte items. Heb je een onderneming in de woon branche dan is dit ook het moment om de artikelen die op dit moment veel verkocht worden online aan te bieden!

Landelijk en industriële meubels

Wat er tegenwoordig in veel huizen te zien is dat er veel landelijk en industrieel wordt ingericht. Daarbij wordt er veel gebruikt gemaakt van donker gecoat metaal in combinatie met hout. Het licht er een beetje aan in wat voor een prijsklasse je meubels wilt kopen, want voor iedere prijsklasse worden er wel meubels gemaakt. Wil je echt eikenhout, dan moet je er rekening mee houden dat dit ook wat duurder is.

Er zijn veel landelijke woonwinkels waar je eens een kijkje zou kunnen nemen! Vaak zijn het de kleinere bedrijven waar je echt inspiratie op kan doen, aangezien zij heel betrokken zijn bij hun zaak en dat heb je toch wel echt nodig!

Decoratie

Met decoratie maak je jouw woning echt gezellig en aangezien de meubels industrieel en landelijke worden; is de decoratie dat ook. Je kan hierbij denken aan industriële lampen, schapenvachtjes en dit gecombineerd met mooie kamerplanten! Een lamp hoeft ook echt niet meer helemaal netjes te zijn. Een geroeste lamp past echt super in het industriële plaatje en een schapenvacht maakt het weer heel landelijke!

Vloerkleden en kleedjes

Je huis is niet af zonder een passend vloerkleed. Wil je het landelijk houden, dan past een vloerkleed van koeienhuid perfect en ‘mocht je hier niet van houden’ anders een vloerkleed dat wat hogere haren heeft met een kleur passend bij je interieur!

Buiten de vloerkleden kan je een leuk kleedje over de bank leggen. Dit is voor als het koud is altijd wel fijn en zeker voor de vrouw. Of je kan je bank aankleden door er een schapenvachtje overheen te leggen. Mocht je een vloerkleed met wat hogere haren hebben aangeschaft, dan kan je dit perfect combineren met een IJslandse schapenvacht aangezien deze ook langere haren heeft en dit is dat zeker een match!

Ben je ondernemer?

Ben je ondernemer in de woonwinkel sector? Twijfel dan niet om nu een webshop te laten bouwen en zet hier vooral de hardlopende producten in. Dit is een kans om nieuwe klanten te ontvangen, maar ook zeker als service voor je bestaande klanten!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/