i2D
Image default
Aanbiedingen

Succesvol ondernemen in coronatijd

Als ondernemer heb je tegenwoordig (afhankelijk van de branche) echt wat te verduren. Door de verplichte sluiting van je zaak en de omzet die je door de crisis misloopt is het een lastige periode. Iedereen die hiermee te maken heeft gekregen moest op de één of andere manier creatief worden. Echter kan deze zware periode ervoor gezorgd hebben dat je de keuze hebt moeten maken om jouw bedrijf te reorganiseren. Dat betekent dat je maatregelen hebt ondernomen zoals het herstructureren van je bedrijf. Bij een reorganisatie is het van belang dat jij je goed laat adviseren. Wil jij een ervaren jurist aan jouw zijde die jou tijdens dit complexe proces kan begeleiden en kan voorzien van een deskundig advies? Dan ben je bij Hanze Advocaat aan het juiste adres. Ben je benieuwd wat de arbeidsrecht advocaten voor je kunnen betekenen? Je leest er alles over in deze blog.

 

Wat is een reorganisatie precies

Laten we je eerst eens uitleggen wat een reorganisatie precies inhoudt en in welke situaties het handig is om dit te doen. Nemen we bijvoorbeeld de situatie van het verlies van een grote opdrachtgever of de veranderende marktomstandigheden. Meebewegen met de markt en continu veranderen is vrijwel altijd vereist in de huidige tijd. Je moet flexibel zijn en je blijven onderscheiden van concurrenten. Uiteraard moet je ook de behoeften van klanten blijven waarborgen. Een hoop ballen die je tegelijkertijd moet balanceren. Dan kan een herstructureren vaak helpen om je business draaiende te houden. 

 

Waarom de hulp van een arbeidsrecht advocaat inschakelen

Weet voorafgaand dat een herstructurering veel tijd zal kosten. In dat geval helpt het om een strikte planning te maken met een ervaren jurist op het gebied van arbeidsrecht. Hanze Advocaat is een partij die jou hierbij kan helpen en die in het verleden meerdere herstructureringen heeft begeleid. Ook bij de communicatie naar jouw personeel toe is het van belang om dit behoedzaam aan te pakken. Hierin kan Hanze Advocaat tevens de nodige hulp bieden.

 

Neem contact op voor meer informatie

Wil jij graag meer te weten komen over de voordelen van een arbeidsrecht advocaat? Neem dan contact op met Hanze Advocaat. Stel jouw belangrijke vragen aan een van de specialisten en kijk wat zijn voor jouw business kunnen betekenen. Zij kunnen jou namelijk alles vertellen over het herstructureren van een bedrijf en je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://hanzeadvocaat.nl/