i2D
Image default
Bedrijven

Specialist in ledverlichting voor bedrijven

Lux Systems ontwikkelt en levert ledverlichting aan bedrijven. Ongeacht in welke sector uw bedrijf zich bevindt, deze lichtspecialist heeft ledverlichting voor u. In 2023 zullen de energielabels omtrent bedrijfslocaties strenger worden. Hierdoor is het van belang dat u en uw bedrijf gaat verduurzamen. Met de ledverlichting die door deze specialist wordt gemaakt voor bedrijven draagt u bij aan het verduurzamen van uw bedrijf.

Zij geven advies in ledverlichting voor bedrijven

Door het geven van verlichtingsadvies helpt Lux Systems een geschikt lichtplan te creëren voor uw bedrijf. Zij komen dan ook graag een keer op locatie langs om met u de mogelijkheden en uw wensen voor ledverlichting te bespreken. Tijdens dit gesprek zal er het een en ander genoteerd worden, wat u later terug kunt vinden in uw lichtplan. Dit lichtplan kunt u vergelijken met een persoonlijke offerte. Er zijn verschillende types ledverlichting voor bedrijven. Zo zijn er high bays voor grote magazijnen en kleinere spotjes voor gangen in kantoorpanden. Zelfs voor speciale sectoren, zoals in de zorg, heeft dit bedrijf ledverlichting. Zij beschikken namelijk over panelen van ledverlichting die zowel licht geven, maar ook de functie hebben om bacteriën, schimmels en virussen te doden. Ideaal in gebruik in bijvoorbeeld laboratoriums. De medewerkers van deze specialist staan voor u klaar om al uw vragen over ledverlichting voor bedrijven te beantwoorden.

Geef uw wensen door tijdens een gesprek

Bent u overtuigt dat u ledverlichting wilt dat speciaal gemaakt is voor bedrijven? Dan bent u bij Lux Systems aan het juiste adres. Maak een afspraak voor verlichtingsadvies of neem contact met hen op als u vragen heeft over een van hun producten. Hoe u dit bedrijf kunt bereiken staat vermeldt op hun website. Tevens geven ze daar meer uitleg over hun manier van werken. Aarzel niet en stel uw vragen aan deze lichtspecialist.

https://www.luxsystems.nl/verlichtingsadvies