i2D
Image default
Banen en opleidingen

Solliciteren bij Starbucks als barista in een leuk team bij de Lucht West

Start nu een nieuwe carrière als barista door te solliciteren bij Starbucks bij de Lucht West. Met je collega’s verzorg jij de lekkerste koffie voor klanten. Voor verschillende pompstations verzorgt TEMKO B.V. de horeca. Dit geldt voor zowel Brabant als Gelderland. Op deze manier vind je altijd wel een pompstation waar jij aan de slag kunt als barista. Ben jij gemotiveerd en houd je van het brouwen van koffie? Dan is Starbucks de Lucht West dé ideale plek voor jou. Herken jij jezelf als een sociaal iemand die het leuk vind om koffie te maken? Start dan meteen je sollicitatieproces en wie weet versterk jij binnenkort het team van de Lucht West als nieuwe barista.

Solliciteer meteen bij een baan en komen werken bij Shell

Er zijn talloze mogelijkheden als je graag bij Shell wilt werken. TEMKO B.V. biedt namelijk veel openstaande vacatures. Door dit brede aanbod vind je altijd wel een baan bij Shell die helemaal bij je past. Er staan verschillende vacatures open, bijvoorbeeld in de omgeving van Culemborg en Zaltbommel. Zo kun je aan de slag als barista. Je verzorgt dan heerlijke koffie bij Starbucka en maakt een praatje met klanten. Ook kun je bij vele andere leuke functies solliciteren. Er zijn verschillende openstaande horecavacatures, zoals een bakker in Den Bosch. Heb je een vacature gevonden die helemaal bij jou past én die in de buurt is? Verzend dan meteen jouw sollicitatie. 2

Solliciteer meteen op een passende openstaande vacature

Shell biedt verschillende functies waar je kunt komen werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je solliciteren bij Starbucks de Lucht West om hier heerlijke koffie klaar te maken. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de klanten. Wacht niet langer met jouw nieuwe carrière bij Shell en stuur je sollicitatie. Wie weet versterk jij binnenkort een van de leuke teams van Shell.