i2D
Image default
Bedrijven

Orfeokliniek is er met oplossingen voor jou situatie!

Orfeokliniek is de toonaangevende mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer. De kliniek onderscheidt zich dankzij een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen met behulp van multidisciplinaire consulten. We bieden een hoog niveau aan expertise en voorzieningen. We zijn gevestigd in een prettige, kleinschalige omgeving. Daardoor kunnen wij je persoonlijk hulp aanbieden.

We kunnen je helpen met vele verschillende problemen. Moet je een kies trekken? Ook dat kan gebeuren in ons praktijk. Een kies trekken moet gebeuren als de tand niet meer goed is door bijvoorbeeld veroudering. Dan kan het op den duur ook andere tanden besmetten. Als dat het geval is, is de beste oplossing de kies trekken. Als dat moet gebeuren, dan raden wij je aan om dat zo snel mogelijk te doen. Vooral als u een regelmatige roker bent. Koffie, thee en gesuikerde dranken heeft ook vaak een negatieve invloed op de tanden. Naast het verergeren van de rotte tand, vergelen je tanden ervan, en verstoort het de balans van het glazuur. Dat kan lijden tot geïrriteerde en gevoelige tandvlees. Dat kan er weer voor zorgen dat je last zult hebben tijdens het drinken van koude of juiste warme dranken. Ook kan het er zorgen voor een onplezierige adem geur.

Als er een of meerdere tanden getrokken moeten worden, kan je dus bij ons gebeuren. En wees niet bang dat je zonder tanden de kliniek uitloopt. Je kan namelijk de keuze nemen op een implantaat tand of tanden te laten zetten. Dan loop je weer met een mooie en frisse glimlach de deur uit. Zowel een kies trekken als een implantaat zetten kan gebeuren in ons kliniek. Samen de dokter bepaal je of je plaatselijke verdoving wilt of algehele narcose. Samen zorgen we voor de beste oplossingen voor jou situatie. Zodat ook jij een van onze tevreden klanten kan zijn!

https://orfeokliniek.nl/