i2D
Image default
Aanbiedingen

Led lampen in E27 vorm

Als u op zoek bent voor energiezuinige vervangingen voor uw bestaande E27-lampen, dan zijn de kansen dat u gaat gaan in wat ik willen noemen “de vergelijking modus.” Simpel gezegd, ga je om te beginnen uw bestaande lampen met hun lage energie-equivalenten vergelijken om te bepalen hoeveel beter ze zijn. Iedereen doet het, maar het probleem is, niet iedereen doet het goed. Wij hebben dit artikel geschreven om te om u de punten van vergelijking te illustreren tussen een LED-lamp E27 en haar 50 watt te vergelijken.

Het eerste ding dat je moet vergelijken

Vermogen: Dit is altijd het eerste wat dat iedereen ziet en verteld onmiddellijk hoeveel watt uw lamp verbruikt en hoe rendabel het is om de verandering uit te voeren. U moet echter niet te geloven dat vermogen indicatief is met de helderheid, vooral met energiezuinige LED-lampen. Het is een meting van stroomverbruik.

Dus de E27 LED lamp die minder watt gebruikt, betekent noodzakelijkerwijs niet dat deze helderder is.

Om te meten en vergelijken van de helderheden van deze lampen moeten we kijken naar iets genaamd de lumen-output. Lumen zijn een bepaling van het bedrag van het zichtbare licht gegenereerd door één lichtbron. Het wordt gemeten met een lumen meter. U zal worden verrast om te leren dat de lumen-output van beide van deze lampen ruwweg gelijkaardig zijn. De lumen-output voor de E27 LED lamp is tussen 390 en 430 lumen, die is ongeveer hetzelfde als de 50 watt gloeilamp. Dat betekent dat zij een gelijke helderheid delen, maar de LED E27 aanzienlijk minder energie verbruikt.

De volgende overweging is een stuk minder wetenschappelijk;                

Kosten: De meeste klanten zullen onmiddellijk worden aangetrokken aan de sticker label of kosten, van de lampen, dat is vanzelfsprekend. De LED E27 kost meer dan haar equivalent gloeilamp, echter de werkelijke kosten van deze lampen kunnen slechts na verloop van tijd worden berekend. Als gevolg van de hogere energie zal het gebruik en de korte levensduur de 50 watt lamp zullen de kostend vele malen hoger liggen dan de oorspronkelijke waarde. De LED-lamp E27 gebruikt veel minder energie en heeft een lange levensduur van 30.000 uur en meer, wat betekent dat u geld zult besparen op uw elektrische rekeningen en de kosten van vervanging.

Hopelijk heeft dit artikel u sommige fatsoenlijke uitgangspunten gegeven om hoe te beginnen te vergelijken om het vinden van de beste LED lampen voor uw doeleinden.

http://www.leds-depot.nl/