i2D
Image default
Dienstverlening

Laat de stoffering van uw interieur over aan gespecialiseerde vakmensen

Als het interieur van uw hotel of restaurant toe is aan nieuwe stoffering, laat u dit stofferen door een gespecialiseerde stoffeerderij. Stoffeerderij Calypso is gevestigd in Steenwijk en Capelle aan den IJssel en is in staat om uw versleten of kapotte interieur binnen een haverklap te vernieuwen. Voor welk soort interieur ook nieuwe stof wenst, alles is mogelijk. Deze specialist deinst zeker niet terug voor een uitdaging of een harde deadline. Wilt u uw kussen voorzien van nieuwe stof? Vindt u uw vloer niet meer mooi? Of is een ander interieur toe aan een nieuwe soort stoffering? Deze specialisten zorgen altijd voor het beste eindresultaat. Bij deze stoffeerderij heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen. Elke stof is natuurlijk gemaakt van de beste kwaliteit. Als u ervoor kiest deze specialisten uw hotel, restaurant of boot te laten stofferen, beleeft u nog een lange tijd plezier van de nieuwe look op uw interieur.

Dit bedrijf is in te schakelen voor allerlei accommodaties

Wilt u er zeker van zijn dat het stofferen van uw hotel goed gebeurt? Dan schakelt u natuurlijk de specialisten in van deze stoffeerderij. Dit bedrijf heeft een CNC-machine tot hun beschikking. Deze machine maakt het gemakkelijk mogelijk om alles tot in detail af te werken. Of het nu gaat om kussens, een nieuwe vloer of bijvoorbeeld wandpanelen: niks gaat deze specialist uit de weg. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor de bekleding van onder andere boxsprings, headboards en sierkussens. Kies stof voor uw hotel en laat de rest over aan deze specialisten.

Schakel deze experts in

Stoffeerderij Calypso is er voor de stoffering van uw interieur. Denk hierbij aan het stofferen van een boot, hotel of restaurant. Ook voor andere accommodaties kunt u bij hen terecht. Schakel deze specialisten uit Steenwijk en Capelle aan den IJssel in. Bezoek snel de website voor meer informatie.