i2D
Image default
Dienstverlening

Een bouwkundige tekening met veel informatie

Voordat u start met een bouwproject, is het verstandig om alle informatie goed op een rijtje te zetten. Laat een bouwkundige tekening maken, met daarop een goede schets van uw nieuwe gebouw, waarop alle afmetingen vermeld staan, en ook staat erop vermeld hoeveel krachten uw gebouw waar aan kan. Daarnaast kunt u bij DDC Consulting terecht voor het laten berekenen van de stichtingskosten. Men zet dan alle kosten van uw bouwproject voor u op een rijtje. U leest het, u kunt bij DDC Consulting terecht voor alle administratieve zaken rondom uw bouwplannen.

Alle stichtingskosten op een rijtje

Het op een rijtje zetten van alle kosten van een bouwproject is zeer belangrijk. Zo hoeft u namelijk nooit meer uw budget aan te passen. Het laten maken van de eerder besproken bouwkundige tekening kost bijvoorbeeld geld. U moet natuurlijk ook materialen inkopen en personeel inschakelen, maar ook moet u vergunningen aanvragen. Het op een rijtje zetten van al deze kosten is dus best een gedoe, maar met DDC Consulting is het een fluitje van een cent. U komt zo ook niet voor verrassingen te staan. Een bouwkundige tekening zorgt ook nog eens voor de praktische kant van de zaak. Met een bouwkundige tekening voldoet u ook gegarandeerd aan NEN-normeringen en andere wetten en regels.

Ontvang de beste adviezen

Als u een bouwkundige tekening laat maken en de stichtingskosten op een rij laat zetten, dan bent u optimaal voorbereid op uw bouwproject. Als u dit laat doen door deze experts, weet u zeker dat u ook nog eens de beste adviezen krijgt. Heeft u toch nog vragen? Stel ze dan vooral. Al uw vragen worden dan beantwoord, zodat u met een gerust gevoel begint aan uw bouwproject. U komt niet voor onaangename financiële verrassingen te staan, en u weet precies hoe u uw nieuwe gebouw veilig kunt bouwen of verbouwen.