i2D
Image default
Winkelen

Koop je snus nu voordelig online

Snus voordelig online kopen

Lees over snus, en hoe u het voordelig online kan kopen. Snus is de absolute vervanger van het roken van sigaretten, en bestaat al erg lang. Lees in dit artikel over de voordelen van snus. Snus is te verkrijgen in verschillende smaken.

Anders dan bij roken, bent u niemand tot last

Snus is sowieso voordeliger dan shag of sigaretten. Voor minder dan zes euro heeft u doosje X-ice Cold, en doosjes met snuspods Watermelon, Cola, en Cold X mint zijn nog goedkoper. U stopt een zakje snus achter uw lip, en naast de ervaring van de heerlijke smaak krijgt u nicotine binnen. Maar anders dan bij het roken van tabak blijft de asbak schoon, en blaast u geen rook uit, dus niemand zit in de stank. Ook voor u is snus minder schadelijk dan het roken van tabak.

Snus kan overal gebruikt worden, ook waar een rookverbod is

Het is feit, iemand krijgt COPD door de rook. In landen waar de mensen geen tabak roken, maar wel op een houtvuurtje koken, krijgen de mensen ook COPD. Omdat er bij snus gebruiken geen sprake is van roken, is het krijgen van COPD geen issue meer. Een ander feitje is dat op veel plekken roken niet meer toegestaan is, en dat u op veel plekken beter niet kan roken. Als voorbeeld in de auto, daar mag u wel roken, maar een auto waarin gerookt is, is moeilijk in te ruilen of te verkopen. Kortom, van het roken moeten we af, en snus gebruiken is dan het perfecte alternatief. U kunt, anders dan bij sigaretten, variëren met de smaken. Een roker zit immers vast aan één merk en smaak sigaretten en zal niet variëren, met snus is af en toe een andere smaak heerlijk. Uw woning en kleren gaan niet ruiken naar de tabaksrook, de asbak blijft schoon. Letterlijk kan snus overal gebruikt worden, ook waar een rookverbod is. Laat dus de dure sigaretten en shag voor wat het is, en stap over op snus. U kunt snus eenvoudig en voordelig online kopen.

https://www.snuspods.com/