i2D
Image default
Dienstverlening

Kies uit een enorme collectie vloertegels bij deze tegelspecialist

Bent u op zoek naar nieuwe tegels die perfect aansluiten op uw interieur? Het kan een hele zoektocht zijn om dé vloer- of wandtegels te vinden die u zoekt. Gelukkig heeft u bij Kroon Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk, een ruime keuze. Hun tegelcollectie is werkelijk waar enorm, waardoor u er geheid slaagt. Hun collectie is in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid met allerlei soorten tegels. Vooral veel unieke soorten vindt u hier terug. Zij bieden tegels aan die u niet op elke hoek van de straat ziet. Zo haalt u straks een sprekend design in huis dat nagenoeg niemand anders heeft. Deze tegelexpert heeft namelijk jarenlange ervaring en heeft daarnaast rechtstreekse contacten met fabrieken. Hierdoor weten ze binnen de tegelmarkt precies waar we zijn moeten.

Voor welke tegelvariant gaat u?

Zodra u de wereld van tegels binnenstapt, merkt u al snel dat er veel verschillende soorten zijn. Over het algemeen is men wel bekend met de natuursteentegel. Deze is, zoals het woord al zegt, een tegel die gemaakt is van een product dat rechtstreeks uit de natuur komt. Grote blokken steen worden uit bijvoorbeeld bergen of in de aardkost gewonnen en vervolgens machinaal gezaagd tot platen. Daarna worden deze natuursteen platen weer gezaagd in tegels. Ook vindt u bij de meeste tegelaanbieders houtlook tegels of keramisch parket tegen. Maar wat is hierin nu precies het verschil? Nou, helemaal niks! Het betreft in beide gevallen een keramische tegel die voorzien is van een houtmotief. Ook keramische tegels zijn een veel voorkomende keuze als wandtegels of vloertegels. Keramische tegels worden gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen en vervolgens op hoge temperaturen in ovens gebakken.

Bezoek de uitgebreide showroom

Wilt u graag nieuwe wandtegels of vloertegels uitkiezen in Meerkerk bij Kroon Vloeren in Steen? Maak dan direct een afspraak en speur naar de ideale tegen in hun exclusieve showroom. Uiteraard is het ook mogelijk om online hun aanbod te bekijken, mocht dat beter uitkomen.