i2D
Image default
Geschenken

Hoe kunt u de perfecte trouwringen kiezen

Het gebruik van trouwringen als teken van eenheid is een zeer oude traditie! Het is geen toeval dat allianties het universele symbool van het huwelijk zijn geworden. Ze zijn een constante herinnering aan een toezegging van twee mensen die van elkaar houden.

Als u op zoek bent naar een paar trouwringen in Dronten, zullen wij u helpen! Lees hieronder enkele tips om u te helpen het model van de alliantie te kiezen.

 

Bepaal enkele kenmerken van de trouwringen

 

Als u op zoek bent naar een paar trouwringen in Dronten, begin dan met het onderzoeken van de bestaande modellen in de regio! Het is belangrijk om een oogje in het zeil te houden voor juwelierszaken om te zien welke functies u beiden tevreden stelt!

begin met het definiëren van drie belangrijke punten:

Breedte van trouwringen
Vind een breedte die beide tevreden stelt! Dit maakt het veel gemakkelijker om te beginnen met het kiezen van het juweel, aangezien de breedte een bepalende factor is in het uiterlijk van de ringen.

Breedtes:

– Discrete allianties: van 2mm tot 4,5mm
– Tussentijdse allianties: van 5mm tot 6,5mm
– Brede allianties: van 7mm tot 9mm

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de breedte rechtstreeks verband houdt met het gewicht van het juweel. Dus hoe breder de alliantie, hoe meer goud er nodig is om het model te maken en dus zal de waarde van het juweel hoger zijn!

Bepaal een breedtevariatiebereik en begin vanaf daar te zoeken! Hierdoor zijn er nu al geen modellen meer te vinden, wat het zoeken vergemakkelijkt!

Het is makkelijker om langs de juwelier te gaan om de maten op te nemen, hier wordt u geadviseerd in de juiste breedtes voor uw trouwring.

Vormgeving van de ringen

Heeft u een meer traditionele of modernere stijl? Gewoonlijk kiezen koppels die de klassieke voorkeur hebben voor ringmodellen met een ronde buitenkant; terwijl degenen die de voorkeur geven aan iets eigentijdsers, meestal kiezen voor ringen met een rechte buitenkant.

Zullen de ringen diamanten hebben?
Dit is ook een zeer relevante factor! Bepaal of het juweel steenvrij is, met wat stenen of met veel stenen!

Vergeet niet dat het aantal en de grootte van de diamanten ook direct gerelateerd zijn aan de waarde van het juweel. Dus, als het idee is om te besparen, maar zonder de charme van diamant op te geven, kies dan voor modellen met 1 of 3 diamanten!

 

Bezoek de juwelier in dronten

Heeft u online al even rondgekeken naar de mogelijkheden? Het is altijd goed om even rond te kijken, maar de aankoop van een trouwring is een zeer belangrijke keuze. Bezoek de juwelier in dronten voor advies bij aankoop van uw trouwring.