i2D
Image default
Woning en Tuin

Een ronde eettafel van industrieel design aanschaffen

Bij het aanschaffen van een ronde eettafel industrieel ga je niet over één nacht ijs. Een dergelijke tafel krijgt een prominente plek in je woning en is een meubelstuk waar je jaren mee zult doen. Behalve trendy moet je tafel natuurlijk ook comfortabel zijn. Je gebruikt hem tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten en brengt er dus heel wat momenten aan door. De tafel dient stevig te zijn en tegen een stootje te kunnen. Gelukkig wordt de industriële stijl gekenmerkt door zijn robuuste karakter!

 

Waarom kies je voor een ronde eettafel industrieel?

Wanneer je op zoek gaat naar een tafel voor in je eethoek, heb je de keuze uit rechthoekige, vierkante en ronde varianten. Steeds vaker gaat de keuze uit naar de laatste. Daar bestaan verschillende redenen voor. Zo is de ronde vorm compact en gemakkelijker in een kleine ruimte te plaatsen. Zeker voor degenen die van vloeiende lijnen houden, is de ronde vorm een pluspunt. En wie kleine kinderen heeft, ziet nog een voordeel: zij stoten zich zo niet tegen de gemene hoeken van een tafel. Ook biedt een ronde industriele eettafel extra gezelligheid, omdat je eigenlijk tegenover iedereen zit. 

 

Welk formaat heb je nodig?

Wie een ronde eettafel industrieel karakter wil aanschaffen, vraagt zich niet zelden af welk formaat de juiste is. Alhoewel dat voor een gedeelte persoonlijke voorkeur is, bestaan hier wel enige richtlijnen voor. Zo wordt er doorgaans gesteld dat je voor 4 personen een tafel met een diameter van 120 centimeter nodig hebt. Voor 6 personen is dat 150 centimeter. Houd er wel rekening mee, dat de poten van een ronde tafel iets meer ruimte innemen. 

 

Hét adres voor een kwalitatieve ronde eettafel industrieel

Net als voor andere industriële meubelstukken ben je ook voor een ronde eettafel  industrieel aan het juiste adres bij meubelspeciaalzaak Eigentyds. Deze winkel levert meubels van hoge kwaliteit, direct van de leverancier uit India. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een tussenhandelaar, blijven de prijzen zo ook aantrekkelijk. Op de website van de speciaalzaak is elke ronde eettafel industrieel uit het assortiment terug te vinden. De heldere foto’s en duidelijke productomschrijving zorgen ervoor dat je precies weet wat je koopt. Eventueel kun je langsgaan in de showroom in Nunspeet. 

 

Een trend die voorlopig niet verdwijnt

Ronde eettafels zijn dé trend van dit moment. Niet gek, want ze zien er ontzettend leuk uit in bijna elke woning. Kies je voor een ronde eettafel industrieel design, dan haal je helemaal een eyecatcher in huis. Een goede keuze voor wie echt eens iets anders wil. Bang dat de industriële trend verdwijnt, hoef je niet te zijn. De stijl is al jarenlang mateloos populair en volgens kenners blijft dit voorlopig onveranderd. Combineer je industriële ronde eettafel met meubels van dezelfde stijl, of combineer met andere stijlen als de Scandinavische om een mooi geheel te creëren.