i2D
Image default
Industrie

Een doseermachine voor gelijke porties

Bent u op zoek naar een apparaat dat elke keer weer de perfecte dosering uitmeet voor uw producten, zoals koffie of graan? Dan is wellicht een doseermachine van PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda, precies wat u nodig heeft. Deze machine is eenvoudig in te stellen naar de hoeveelheid die u voor ogen heeft, dit kan automatisch maar het is ook mogelijk dit handmatig in te stellen. Wanneer u bijvoorbeeld eigenaar bent van een bakkerij moet u vaak producten en ingrediënten in precieze dosering afwegen en meten, dit kost vaak veel tijd. Door een doseermachine aan te schaffen bespaart u kostbare tijd  en kunt u deze spenderen aan andere belangrijke zaken. Wilt u meer informatie ontvangen over welke doseermachine het beste aansluit op uw situatie? De vakmensen van PAJA staan klaar om u te voorzien van advies op maat!

Ook een trommelzeef verkrijgt u bij deze specialist

Naast dat u bij dit gespecialiseerde bedrijf terecht kunt voor een machine om de dosering van uw producten te regelen, hebben zij nog veel meer in hun assortiment. Zo kunt u hen bijvoorbeeld ook inschakelen als u op zoek bent naar een trommelzeef. Dit is een zeefinstallatie die producten van elkaar scheidt op korrelgrootte. Bij een trommelzeef heeft u de mogelijkheid om één zeefdek te laten plaatsen, maar het is ook mogelijk om meerdere zeefdekken boven of achter elkaar te laten plaatsen. Op deze manier scheidt u meerdere producten in één draaiproces. Ook wanneer u vragen heeft over het aanschaffen of over het gebruik van een trommelzeef kunt u contact op nemen met de enthousiaste medewerkers van PAJA.

Informeer naar uw mogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van een trommelzeef of doseermachine neemt u contact op met deze expert. Bespreek uw wensen voor uw machine en ontdek of het voor u gunstiger is om een machine op maat te laten maken. Raadpleeg de contactgegevens via de website.