i2D
Image default
Woning en Tuin

Een aanrechtblad van composiet is een perfect alternatief voor natuursteen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw aanrechtblad, is het de moeite waard om te kijken naar werkbladen van composiet van Kemie uit Helmond. Composiet is geen natuurproduct, maar bestaat uit kwartsiet en polyesterhars. Deze bestanddelen worden onder hoge druk met elkaar gemengd en vervolgens tot een plaat gevormd. Tijdens het mengen worden de gewenste kleurpigmenten toegevoegd, waardoor vele kleuren mogelijk zijn. Een blad van dit materiaal is veel eenvoudiger op maat te maken dan een keukenblad van natuursteen, die uit één stuk gemaakt moet worden. Ook bij een aanrechtblad van composiet heb je de keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden: gepolijst, ruw (gezoet) of gebrand. Je kunt dus eindeloos variëren met een aanrechtblad van composiet!

Je kunt ook bij deze expert terecht voor een keramisch aanrechtblad

Ben je juist op zoek naar een keramisch aanrechtblad? Ook in dat geval kun je terecht bij één van de dealers van Kemie. Keramiek wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Deze worden geperst en eventueel voorzien van een print. Daarna wordt de plaat gebakken op zeer hoge temperatuur. Het resultaat is een ontzettend hard materiaal. Omdat een keramisch aanrechtblad zeer eenvoudig te reinigen is, is dit materiaal ideaal voor de keuken. Daar komt nog bij, dat keramiek goed bestand is tegen hitte en krassen. Ook een keramisch aanrechtblad kan bij Kemie helemaal naar jouw wens gemaakt worden.

Bezoek een van de dealers van dit merk

Ben je benieuwd naar de aanrechtbladen van dit Brabantse bedrijf? Bezoek de website van deze specialist en vind een dealer bij jou in de buurt. Daar bekijk je de aanrechtbladen in het echt, en kun je in alle rust een keuze maken. Het is ook mogelijk om via de website van dit bedrijf samples te bestellen. Dan kun je thuis al zien, welk keukenblad het beste in je keuken past. Wanneer je vragen hebt, neem je gerust contact met dit bedrijf op. Zij helpen je graag verder.