i2D
Image default
Winkelen

E smoker kopen op internet

De allereerste e-smoker was geen succes. De techniek was nog niet zo goed doorontwikkelt dat het apparaat kon concurreren met de gewone sigaret. Dat is tegenwoordig wel anders. Sterker nog, de rollen lijken anno 2016 omgedraaid! De E-smoker wordt meestal gewoon een e-sigaret genoemd. Wil je een e-smoker kopen? Op deze pagina vertellen we jou waar je deze elektrische sigaretten het beste kan aanschaffen en waar je zoal op moet letten.

 

Wat is een e-smoker?

Een e-smoker is een elektrische sigaret die niet tot de tabaksproducten wordt gerekend. Dat kan ook niet, aangezien voor deze sigaret geen tabak maar een e-liquid wordt gebruikt. E-liquids zijn vulvloeistoffen die op basis van de stoffen PG en VG worden geproduceerd. Bij verhitting ontstaat er damp die vervolgens door de gebruiker geïnhaleerd kan worden. Daarmee krijgt de gebruiker de gewenste dosis nicotine binnen, waardoor de drang om te roken direct wordt onderdrukt. Al na enkele weken geven de meeste e-smokers aan de echte sigaret niet meer te missen en elektrisch roken zelfs lekkerder te vinden. Elektrisch roken is vele malen minder ongezond dan echt roken. Longartsen zien bijvoorbeeld verbetering in de longfunctie bij mensen die jarenlang hebben gerookt en overstappen op de e-sigaret. Maar waar kan je het beste de e-smoker kopen?

 

Online e-smoker kopen het beste

Je kan je het beste wenden tot een online speciaalzaak in e-smokers. De webshop Damp-e is bijvoorbeeld zo’n website. Deze e-sigaretten winkel heeft talloze soorten, modellen en merken e-sigaretten in het assortiment en bovendien de benodigde accessoires en onderdelen. Daarnaast kan je altijd rekenen op deskundige hulp en informatie over de producten, mocht dat nodig zijn. Damp-e heeft ook een fysieke vestiging en wel in de plaats Zeist.

 

Waar op letten bij de aanschaf?

Er zijn veel soorten e-smokers op de markt. De z.g. clearomizers zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. Je kunt de tankjes van deze sigaretten zelf bijvullen met vloeistof. Wil je echt de beste dampervaring hebben? Dan kun je het beste een ‘boxmod’ kopen. Let er ook op dat je e-liquids gebruikt met een nicotinesterkte die bij je (vorige) rookgedrag past.