i2D
Image default
Bedrijven

De nieuwe Iphone 12 Pro-Max

 

Eindelijk is het weer zover. Binnenkort zal er een nieuwe presentatie van Apple plaatsvinden die in het teken gaat staan van de nieuwste Iphone 12 en de Max, Pro en Pro-Max modellen. Tijdens deze presentatie zal er van alles worden verteld over deze telefoons en zal het duidelijk worden wanneer wij deze modellen kunnen verwachten. De presentatie zal net zoals voorgaande jaren met grote waarschijnlijkheid plaatsvinden in september. In deze korte blog gaan we ja alvast wat vroege informatie geven over deze telefoon. Let op! de informatie in deze blog blijft beperkt en zal heel snel veranderen. 

De nieuwe iphone 12 Pro-Max functies

Wekelijks blijven er nieuwe geruchten ontstaan over wat de iphone 12 Pro-Max kan en wat de specificaties er van zijn. Als Apple zich aan het vooraf opgestelde tijdschema kan houden, verwachten we een aankondiging rond de maand september.

Niet 1 maar 3 camera’s op de achterkant: Volgens vele geruchten krijgt de iphone 12 Pro-Max, 3 camera’s op de achterkant. Dat is dus hetzelfde als bij de iphone 11. Het verschil is dat de Iphone 12 serie een extra sensor heeft. Deze Zogenaamde LiDAR sensor zorgt voor een betere en preciezere lichtflits van je camera.

 

De Iphone 12 wordt een volledige redesign van de oude Iphone:

 

De Iphone 12 serie gaat naar alle waarschijnlijkheid niet de trend van dunne smartphones achterna. De Iphone 12 gaat daardoor niet de trend van superdunne smartphones achterna , maar gaat zich meer focussen op het design en de functionaliteit van het apparaat. Volgens vroege inside informatie afkomstig van Forbes, zal de nieuwe Iphone 12 een vergelijkbaar design hebben als de Iphone 5.

 

een hoesje voor de Iphone 12 Pro-Max

als je de nieuwe Iphone 12 Pro-Max gaat kopen wil je deze natuurlijk ook goed beschermen. Om dit te doen kun je weer gebruik maken van verschillende soorten Iphone 12 Pro-Max hoesjes. Op het moment van schrijven zijn er nog geen websites beschikbaar die de hoesjes voor de Iphone 12 Pro-Max verkopen. Logisch ook, want het ding is nog niet eens uit. Er wordt verwacht dat we meer Iphone 12 Pro-Max hoesjes gaan zien ronde maand september. Dit was ook altijd het geval bij voorgaande Iphone modellen.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Max-Hoesjes