i2D
Image default
Huishoudelijk

De inzethorren op maat bestellen

Het kopen van inzethorren op maat is een manier om te zorgen dat ongedierte en pollen buiten worden gehouden. Je bent bezig met het opruimen van je huis in de avond en je laat de deuren open staan om het even lekker door te luchten. Je hebt wel licht nodig, anders zie je niets en dat is nou net het punt waarop de beesten binnen kunnen dringen. Voor je het weet heb je allemaal beesten in huis gehaald. Het is kiezen of delen, want je kunt niet en je raam en deur open laten staan en ook het licht binnen laten branden. Dit kan knap lastig zijn en zeker in de zomer is dit een probleem waar veel mensen tegen aanlopen. Zodra het buiten een beetje is afgekoeld, wil je natuurlijk wel de ramen kunnen open zetten, maar om dan helemaal geen licht meer te branden is ook behoorlijk ongezellig. 

Problemen

Door de inzethorren op maat aan te schaffen heb je dit probleem niet meer en behoort dat tot de verleden tijd. Je kunt namelijk op deze manier ervoor zorgen dat de beesten weg blijven en je geen last hoeft te hebben van hen, omdat de horren ervoor zitten. De inzethorren op maat worden precies in het kozijn van een deur of een raam geplaatst, zodat er hier niets meer door kan vliegen. De gaatjes die in het gaas van de hor zitten, zijn groot genoeg voor het doorlaten van lucht, maar klein genoeg dat er niets door heen kan komen. 

Website

Het aanschaffen van de inzethorren op maat doe je gemakkelijk op de website. Je krijgt hierbij instructies om het kozijn op te meten. Aan de hand daarvan is het alleen nog maar een kwestie van het invullen van de maten en het bestellen van de inzethorren op maat.