i2D
Image default
Entertainment

Chinese horoscoop Rat: alles over dit Chinees sterrenbeeld

De jaren van de rat in de Chinese horoscoop zijn: 1924, 1936, 1948, 1972, 1984, 1996 en 2008. De Chinese horoscoop voor Rat 2021 luidt een jaar van zekere stabiliteit in, zij het met langzame processen.

Het jaar van de Os zal worden gekenmerkt door welvaart, zolang het gepaard gaat met inspanning en werk. Voor mensen die onder het Rat-teken zijn geboren, zal dit worden geïntensiveerd. Aangezien 2020 het jaar van de Rat was, hadden de processen die in dat jaar werden ervaren twee keer de intensiteit voor de inboorlingen van dit teken. Het wederopbouwproces zal dus traag verlopen en in de eerste maanden van 202§ zal de energie afnemen.

Als je echter een Rat bent in de Chinese horoscoop, wees dan voorzichtig. Het wordt een jaar waarin alles in het werk wordt gesteld om de langverwachte balans te vinden. Je moet vooruit gaan met al je projecten, zowel persoonlijke als professionele. Maar je moet wel de wil hebben om op alle niveaus bewuste keuzes te maken.
 
Chinese horoscoop voor Rat 2021: liefde, geld en sociaal leven

De Rat is het eerste dier in de Chinese horoscoop en wordt gekenmerkt door zijn intelligentie, zijn aangeboren vermogen om zaken te doen en zijn vastberadenheid bij het nemen van beslissingen. Mensen geboren onder dit teken zijn creatief, vinden altijd een originele manier om uit de problemen te komen.

Deze autochtonen zijn van nature slimme en leergierige mensen, maar ze kunnen ook impulsief zijn, vooral verliefd: het zijn geweldige verleidsters en het is niet moeilijk voor hen om verliefd te worden. Soms laten ze zich te veel meeslepen door hun gevoelens en meten ze de gevolgen niet.
 
Liefde

De inboorlingen die een relatie hebben, zullen een rustig jaar hebben als het op liefde aankomt, maar ze moeten voorzichtig zijn met routine. Het kan een verleiding zijn na een moeilijk jaar zoals het jaar waarin we leven, maar op de lange termijn zal het alleen maar problemen en leed opleveren.
 

Degenen die single zijn, zullen een geweldig jaar hebben op het gebied van romantische relaties. Bovenal zal er veel sociaal leven zijn en interessante en stimulerende ontmoetingen. Grote liefde kan al dan niet voortkomen uit deze ontmoetingen, maar ze zullen allemaal verrijkend en heel diep zijn.

Chinese Horoscoop voor Rat 2021
Werk en geld

De Chinese horoscoop voor Rat 2021 voorspelt een jaar van enige instabiliteit in termen van werk en geld. Er kunnen zich veranderingen en onvoorziene situaties voordoen. Dit hoeft echter niet per se een slechte zaak te zijn, aangezien er ook nieuwe kansen zullen ontstaan ​​(die op het juiste moment moeten worden benut).

Het advies voor het jaar van de Os is om hard te werken en zeer bereid te zijn om je aan te passen wanneer dingen beginnen te veranderen. Als dit gebeurt, zal er zeker economische welvaart zijn. Het is ook een goed idee om voorzichtig te zijn met onnodige uitgaven en geld te sparen voor tijden van financiële onzekerheid.
Sociaal leven

Familie zal dit jaar een belangrijke rol spelen in het leven van de inboorlingen. Het wordt een jaar waarin familieleden die ver weg zijn weer te zien zijn, en weerzien zal aan de orde van de dag zijn. Het zal ook wat aandacht van de rat vragen, wat een beetje vermoeiend kan zijn, maar ook noodzakelijk.

Op sociaal gebied en vriendschap wordt het een uitstekend jaar. Net als in liefdesrelaties, ontmoet je belangrijke mensen. Het is een goed idee voor Ratten om dit jaar op het sociale leven te leunen, wat hen veel voldoening (en plezier) zal brengen.
Chinese horoscoop 2020 voor Rat
Liefde

Chinese horoscoop 2020 voor rat

De voorspellingen van de Chinese astrologie kondigen aan dat de acties die de Rat vorig jaar heeft ondernomen om de betrekkingen te harmoniseren, aan het begin van het jaar resultaten zullen beginnen op te leveren.

Je relatie met je partner zal gevuld zijn met liefde en mededogen. Je relatie zal worden gekalmeerd en je liefdesleven zal gepassioneerd zijn. Dit jaar is het ideale moment om een ​​zwangerschap te plannen, volgens de Chinese Horoscoop voor Rat 2020. Alleenstaande autochtonen zullen rekening moeten houden met de eisen van hun partner en daaraan kunnen voldoen.

Ook als dat in het eerste kwartaal van het jaar nodig is, moet u een compromis sluiten. Deze periode zal bevorderlijk zijn voor veel meningsverschillen, en deze geschillen kunnen onverenigbaar zijn. Beide partners zullen erg aardig en begripvol moeten zijn om deze problemen op te lossen.
Werk en geld

chinese horoscoop 2020 voor rat

Je zult je dit jaar moeten aanpassen aan nieuwe professionele, artistieke of zakelijke configuraties. U zult beter materieel of financieel comfort kennen. U onderhandelt over een loonsverhoging, betere secundaire arbeidsvoorwaarden, een eindejaarspremie of een hoger percentage op uw omzet, enz. U moet uw budget echter verstandig en volwassen beheren.

Communicatie en planning zijn essentieel voor de goede werking van uw bedrijf, uw werk of uw artistieke creaties. Uw initiatieven zullen dit jaar vruchten afwerpen.

Niets echt belangrijks te melden op financieel gebied, waar sprake zou moeten zijn van relatieve stabiliteit. Als u onlangs uw budget heeft overschreden, krijgt u problemen. Deze waarschuwing hoeft niet per se negatief te zijn. Het maakt je in ieder geval voorzichtiger. Val niet in gierigheid.
Gezondheid

chinese horoscoop 2020 voor rat

De gezondheid van je spieren blijft goed. Je zult inderdaad moeten oefenen, bewegen, om je goed in je vel te voelen. Zelfs als u gewoonlijk een zittend persoon bent, zult u meer spierspanning ervaren.

Houd er rekening mee dat dit jaar een vorm van mentale agitatie wordt bevorderd. Je gaat van het ene project naar het andere zonder voldoende opvolging in de details, je gaat terug, enz. Wat kan leiden tot overwerk. Zorg ervoor dat je in je vrije tijd verder ontsnapt, het is op deze momenten niet handig om je voeten op de grond te houden.
Voorspellingen van de Chinese Horoscoop 2019 voor Rat
Op sociaal vlak

Hoewel vorig jaar geen goede tijd was qua sociale relaties, is dit jaar fantastisch voor het ontstaan ​​van nieuwe vriendschappen die in de toekomst tot goede partners zullen leiden.

Je goede deductieve vermogen en het vermogen om met anderen te communiceren, zullen je tot stijgende waarden maken in de professionele omgeving waarin je je beweegt. U moet echter ook elk hulpaanbod van een vriend of partner niet negeren. Hierdoor groei je ook op persoonlijk vlak.
Op sentimenteel niveau

Volgens de Chinese Horoscoop 2019 voor Rat zullen de initiatief- en versterkingsstappen van het voorgaande jaar hun vruchten afwerpen tijdens de eerste zes maanden van het jaar. Er zal vrede en liefde zijn in de relatie, waardoor een ideale tijd ontstaat voor een zwangerschap.

Er kunnen verschillen ontstaan ​​tussen de echtgenoten die inspanning van beide kanten zullen vergen, zodat het water definitief zijn gang kan gaan.
Op gezinsniveau

De relatie met uw familieleden zal in het laatste kwartaal van het jaar veel beter zijn. In de vorige moet u zich ervan bewust zijn dat u elk probleem oplost zodra het zich voordoet, om te voorkomen dat het probleem verder gaat.

Daarom is het van fundamenteel belang om uw gebreken en sterke punten te kennen om te weten hoe u gezinsrelaties op de best mogelijke manier kunt leiden.
Op gezondheidsniveau

Het is mogelijk dat u in de tweede helft van 2019 lichte gezondheidsproblemen krijgt. Daarom is het belangrijk dat u in de Chinese Horoscoop 2019 voor Rat weet hoe u excessen in de eerste helft van het jaar kunt vermijden om geen een eventuele terugval later, in de tweede helft.

Daarom is de Chinese Horoscoop 2019 voor Rat zeer interessant en vruchtbaar op sociaal niveau en redelijk acceptabel op sentimenteel, familie- en gezondheidsniveau.

 

Lees meer over Chinese horoscoop Rat of een andere Chinese horoscoop. Ook vind je hier meer informatie over je Westers sterrenbeeld of lees je een andere horoscoop.