i2D
Image default
Woning en Tuin

Assenti badkamermeubel

Bij Assenti heeft u keuze uit een ruim assortiment van badkamermeubels. In de badkamer wilt u genoeg ruimte hebben om spullen op te bergen en om iets op te plaatsen. Bij Assenti maken ze, naast de veel voorkomende maten, deze badkamermeubels voor u op maat, zodat u precies krijgt waar u om vraagt. Op de Assenti badkamermeubels website vindt u veel verschillende soorten stijlen waar u uit kunt kiezen. Elk van deze stijlen heeft een luxe uitstraling en zal uw badkamer er beter uit laten zien. Voor elk soort badkamer is er wel een bepaalde stijl beschikbaar en dus ook voor uw badkamer. U kunt het assortiment op deze website bekijken en vindt daar veel verschillende modellen met de unieke en waardevolle klassieke stijl met natuursteen en marmer of juist ook de modernere varianten met wastafelbladen en een strakke of greeploze afwerking van de meubelkasten.

Materiaal & kleuren

Heeft u de style uitgekozen, dan komt stap 2; de keuze van het materiaal en de kleuren. Als uw badkamer al betegeld is, kunt u via ons makkelijk een bijpassende badkamermeubel laten maken. Natuurlijk kunt u ook voor een nieuwe badkamer bij ons terecht. De kleurkeuzes zijn enorm. Denk hierbij aan mat gelakte kleuren, hoogglans gelakte kleuren en melamine houtkleuren. Qua materiaal heeft u de keuze uit diverse soorten hout, natuursteen en dzignstone.

Opbergruimte

Het is natuurlijk belangrijk dat er voldoende opbergruimte is in de badkamermeubels. U wilt hier bijvoorbeeld handdoeken, shampoo en scheermesjes in kwijt. U heeft bij de badkamermeubels van Assenti voldoende ruimte om uw spullen in op te bergen. U kunt hier uw keuze van style natuurlijk ook voor aanpassen. Zo hoeft u geen spullen rond te laten slingeren in uw badkamer. Er is dus genoeg keuze voor een Assenti badkamermeubel. U kunt de style, kleur en het materiaal combineren, waardoor er honderden verschillende combinaties mogelijk zijn. Naast het design van de badmeubels zijn deze ook erg functioneel en zorgen zeker voor genoeg opbergruimte. Met het laten maken van een badkamerontwerp komen al deze zaken aan bod waarbij een bijzonder badmeubel zeker een prominente en bijzondere plaats verdient. Als u meer informatie wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Veel succes en plezier met de keuze van uw nieuwe badkamermeubel!

 

http://www.badendesign.nl/assenti