i2D
Image default
Vakantie

Aanrader: Casa Vacanza Italia

Bij Casa Vacanza Italia hebben wij een vakantiehuis in Le Marche gehuurd. En dat kunnen wij zeker aanbevelen! Wij hebben daar namelijk een heerlijke vakantie gehad, in een prachtige vakantiewoning te midden van de natuur. Ook zaten er genoeg kamers in voor de hele familie (wij waren met zijn twaalven) en een zwembad. Daar konden de kinderen, en wij natuurlijk, mooi in zwemmen! Samen-op-vakantie.nl

Vakantiegebied Le Marche

Wij kwamen op Le Marche omdat een van onze kennissen ons dit aanraadde. Die gaven aan dat in het seizoen momenteel prachtig weer zou zijn, daar in Italië. En dat de omgeving prachtig is. Plus het feit dat het natuurlijk vlak bij zee ligt. Zodoende zijn wij op zoek gegaan naar een vakantiehuis in Le Marche. En die vonden wij al snel toen we op het internet gingen zoeken. Maar dat waren vooral grote landelijke partijen die daarachter zaten. Beter is, naar onze mening, dat je een kleiner bedrijf kunt opzoeken die de omgeving perfect kennen. Vaak zie je daar namelijk dat de prijzen dan lager liggen. En dat bleek inderdaad het geval te zijn! Wij kwamen namelijk terecht op de website casa-vacanza-italia.nl. Daar zagen wij al direct vakantiehuizen voor best veel personen, waar de prijzen veel lager lagen dan bij grote landelijke vakantieorganisaties. En dan zat er bij een aantal ook nog een zwembad bij!

Vakantiehuis in Le Marche

Wij maakten een selectie van vakantiehuizen in Le Marche die wij erg mooi vonden. En die natuurlijk ook binnen het profiel pasten van wat wij zochten. Uiteindelijk bleef er een over waar iedereen het over eens was dat die het moest worden! Over een paar weken gaan wij daar naartoe. En graag willen wij Casa Vacanza Italia bedanken voor tot nu toe de perfecte begeleiding en uitleg. Wij kijken enorm uit naar de vakantie in Italië, in het vakantiehuisje in Le Marche.

Gerelateerde artikelen

Wat is het grootste Holocaust monument?

Zorgeloos auto huren op CuraƧao

Tiny houses: alle aandacht voor elkaar