i2D
Image default
Bedrijven

10ft container, het metalen tuinhuisje die veel opslag biedt.

De 10ft container is ideaal wanneer u veel extra opslagruimte nodig hebt. De 10ft container is een ruime container die vaak gebruikt wordt bij metalen tuinhuisjes. Deze metalen tuinhuisjes worden weer gebruikt voor het transport op de grote schepen die overzees gaan. Dus als u uw afvraagt hoe groot zo’n 10ft container nou is moet u naar die containers kijken. Nu zien de metalen tuinhuisjes er niet heel verzorgd uit, dus heeft Zelfbouwcontainer een 10 ft container aan haar assortiment toegevoegd. Echter ziet deze 10ft container eruit als een normale tuinhuisje. Dit geeft u de mogelijkheid de 10ft container voor meerdere doeleinde te gebruiken.

Het metalen tuinhuisje van Zelfbouwcontainer

De 10ft Zelfbouwcontainer is een moderne 10ft container. Dit maakt het mogelijk de container voor meerder doeleinde te gebruiken en maakt de 10ft container ook mogelijk om als metalen tuinhuisje te gebruiken. De 10ft container van Zelfbouwcontainer is in alle RAL-kleuren beschikbaar. Dit maakt het metalen tuinhuisje nog moderner en stijlvol. Verder is de container demontabel, op die manier is de container makkelijk op te zetten. Het metalen tuinhuisje wordt in 6 losse panelen geleverd. Daarna moet u hem zelf op zetten, op aanvraag kan er geholpen worden. Doordat de 10ft container in losse panelen wordt geleverd kan deze makkelijk moeilijke plekken bereiken.

Waarvoor kunt u de 10ft container gebruiken?

U kunt de 10ft container perfect gebruiken als een groot tuinhuis. De 10ft container van zelfbouwcontainer kan aangepast worden op maat door een samenwerking met de producent. Op deze manier kunt u wanden weglaten om de 10ft container naar wens te maken. Met de 20ft container kunt u een mooi metalen tuinhuisje creëren, doordat de 10ft container veel ruimte biedt kunt u veel kwijt in uw tuinhuis. Denk aan een lounge set met bar. Of een barbecue met een mooie stijlvolle tafel met stoelen. De 10ft container kan dus zorgen voor een stijlvol metalen tuinhuisje. Door de kleuren die gekozen kunnen worden kan de container ook perfect aangepast worden aan de omgeving. Op die manier valt de container mooi over in de omgeving.

10ft container afmetingen.

De 10ft container afmetingen zijn 3 meter lang, 2 meter hoog en 2,59 meter hoog. Kortom de 10 ft container biedt veel ruimte. Daarom moet u bij aankoop wel goed kijken of het mogelijk is de 10ft container op de gewenste plek te plaatsen. Wilt u de 10ft container als metalen tuinhuisje gebruiken, moet u dus wel een ruime tuin hebben. Heeft u die niet? Dan is dat geen probleem. Zelfbouwcontainer biedt containers in verschillende en kleinere afmetingen.

De 10ft container ideaal voor opslag.

De 10ft container is echter wel ideaal als opslagruimte voor bedrijven. De container is voorzien van een goede luchtcirculatie door luchtruimtes onder en boven in het metalen tuinhuisje. Dit zorgt ervoor dat er geen druppels van het dak vallen bij vochtigheid. Dit houdt in dat u alles op kunt slaan in de containers zonder angst dat de spullen kunnen beschadigen. De container biedt verder veel ruimte. Ook maakt Zelfbouwcontainer het mogelijk om stellingen voor in de container te leveren. Hierdoor creëert u makkelijk opslagboxen. De 10ft container, van Zelfbouwcontainer, is dus ideaal voor bedrijven die extra opslagruimte zoeken!

https://www.zelfbouwcontainer.nl/