i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘ZZP’ Category

Het voordeel van een bouwkundige keuring

zaterdag, mei 7th, 2016

Bouwkundige keuring Keuringshuis

Onafhankelijk advies

Een bouwkundige keuring is een visuele inspectie om inzicht te verkrijgen in de onderhoudstoestand van een pand en de eventueel voorkomende gebreken en/of tekortkomingen. De bouwkundige keuring is een momentopname van de staat van een pand en geeft de situatie weer zoals deze door de inspecteur ten tijde van de inspectie is aangetroffen. Zo krijgt u een beeld van de eventuele kosten die gebreken aan de woning en direct noodzakelijk herstel met zich meebrengen. Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Ook een tussentijdse keuring is verstandig om de huidige staat van uw woning vast te stellen.

Waarom een bouwkundige keuring?

Met het kopen of verkopen van een woning is vaak veel geld gemoeid. Met een bouwkundige keuring en bijbehorende rapportage krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van een object. Bij een ouder pand is het niet onverstandig om tijdens het proces van aankoop van een woning het huis te laten inspecteren op gebreken. Verborgen gebreken, zoals lekkages of houtworm of houtrot, komen dan aan het licht. Het bouwkundige onderzoeksrapport geeft samen met het taxatierapport een objectief beeld van de waarde van het huis. Je kunt de gegevens uit het rapport bijvoorbeeld gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs of voor een inschatting van te maken kosten voor onderhoudswerkzaamheden.

Kortom, er wordt door een onafhankelijke partij naar het object gekeken, waarbij het niet uit maakt of er nou verkocht of (aan)gekocht wordt. De staat van het object zoals het bij de inspectie wordt aangetroffen komt in de rapportage. Een bouwkundige keuring geeft een stuk onderbouwing en ondersteuning in het aan- of verkoopproces en geeft daarmee meer openheid in wat u van een woning mag verwachten.

Ga naar de website van Keuringshuis bouwkundige keuringen –>

http://www.keuringshuis.nl

Wat regelt een boekhouder Utrecht?

donderdag, augustus 20th, 2015

Veel ondernemers willen gewoon lekker ondernemen. Ze vergeten alleen dat er veel meer bij komt kijken. Het is natuurlijk prachtig als je met je hobby je inkomen kan verdienen. Alleen bij het ondernemen komt er ook hele administratieve rompslomp kijken. In het begin heb je hiervoor geen boekhouder Utrecht nodig. Je kan het wel gewoon af zonder al dat gedoe. Maar zodra je het drukker krijgt ben je natuurlijk veels te druk met je klanten. Je wilt je administratie liever uitbesteden en hiervoor kan je gebruik maken van een boekhouder Utrecht. Het enige wat de meeste ondernemers nog vergeten is dat een boekhouder meer doet dan alleen de administratie.

Boekhouder Utrecht regelt fiscale zaken en vraagstukken.

Als ondernemer loop je regelmatig tegen fiscale vraagstukken aan. Je hebt soms geen idee hoe je dit moet oplossen. Daar komen ook nog eens alle aangiftes bij kijken. Als je geluk hebt hoef je maar één keer in het kwartaal aangifte te doen. Als je bedrijf goed loopt, dan kan dit oplopen tot één keer per maand. Een boekhouder Utrecht regelt dit allemaal voor je en zorgt ervoor dat fiscale vraagstukken opgelost worden. Je hoeft zo niet meer te bellen naar de Belastingtelefoon. Je hoeft zelfs niet meer in de gaten te houden wanneer je aangifte moet doen. Jouw boekhouder Utrecht neemt dit allemaal voor je uit handen.

Advies is een belangrijk onderdeel.

Een boekhouder Utrecht doet veel meer dan alleen even de administratie inboeken en je aangifte indienen. Het is jouw persoonlijke adviseur en staat voor je klaar om oplossingen te bieden. Uniek bij de Webshop Boekhouders & Adviseurs is dat je nu ook online marketing advies krijgt. Iedere klant krijgt één uur per maand advies. Gewoon als service en om je te helpen je bedrijf verder op te bouwen. Als je meer klanten krijgt dan profiteert je boekhouder Utrecht tenslotte ook van extra werk!

Boekhouder Utrecht levert je geld op.

We horen ondernemers regelmatig klagen dat een boekhouder Utrecht veel geld kost. Alleen we horen ze nooit zeggen dat een Boekhouder Utrecht geld oplevert. De Webshop Boekhouders & Adviseurs pakt het even anders aan. Ten eerste nemen ze jouw administratieve taken uit handen. Je bespaart zo veel tijd en dus uiteindelijk geld omdat je die om kan zetten in service voor je klanten. Daarnaast geven we advies over fiscale voordelen, waarmee je zo honderden tot soms wel duizenden euro’s kan verdienen. Als dit nog niet genoeg is dan geven we je ook nog online marketing advies. Je kan zo zelf je eigen website op een nummer één positie zetten binnen zoekmachines. Jouw boekhouder Utrecht is zo al snel terugverdient!

http://www.webshopboekhouders.nl/boekhouder-utrecht/