i2D
Artikel Portaal

Zowel de goede software als hardware: kies de juiste kassa voor uw schoonheidssalon

Het kassasysteem in uw schoonheidssalon dient meer te bieden dan alleen de nodige hardware: het is namelijk ook van groot belang dat u gebruik maakt van de juiste software. Zo zijn er bepaalde eisen waar een goed kassasysteem voor uw schoonheidssalon aan dient te voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade. Ook kan het handig zijn een kassasysteem met touchscreen voor uw schoonheidssalon aan te schaffen. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Gratis een kassa uitproberen voor uw schoonheidssalon

Het is lastig om van tevoren te bepalen of een bepaald kassasysteem goed zal werken voor uw schoonheidssalon. Ook al kunt u advies vragen aan experts en het internet afstruinen voor informatie over het systeem, u weet van tevoren nooit hoe het is om het systeem echt te gebruiken. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.

Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

Voordat u een keuze maakt over welk kassasysteem u graag zou willen aanschaffen voor in uw schoonheidssalon, doet u er goed aan om even op een rijtje te zetten waar het systeem allemaal aan moet voldoen. Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Hierbij kunt u altijd rekenen op een kassa met barcode-scanner. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Comments are closed.