i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Zorg’ Category

Vrije zorgkeuze bij ZorgDirect

donderdag, januari 31st, 2019

Ben je graag zelf de baas over je zorgverzekering en wil je bijvoorbeeld alleen een losse tandartsverzekering afsluiten? Bij ZorgDirect is dat snel te regelen. Onze basisverzekering vul je gewoon aan met een van de drie tandartsverzekeringen. Wel zo fijn, want reguliere tandartskosten voor volwassenen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering.

De basisverzekering

Wist je al dat de basisverzekering voor iedereen in Nederland verplicht is? De overheid stelt ieder jaar de inhoud van het pakket samen. De inhoud is dan ook bij iedere zorgverzekeraar gelijk. De premie daarentegen niet. Bij ZorgDirect kun je in ieder geval rekenen op een zeer scherpe zorgpremie. En we bieden je vrije zorgkeuze; je beslist zelf naar welke zorgverlener je gaat.

Meer zekerheid en ruimere vergoedingen?

Voor iemand die niet veel medische zorg nodig heeft, volstaat de basisverzekering misschien. De zorgverzekering dekt immers de meest noodzakelijke behandelingen. Toch kan het zijn dat je meer zekerheid wenst of bepaalde zorgkosten wel gedekt wilt hebben, zoals fysiotherapie of anticonceptie. Een aanvullende zorgverzekering biedt mogelijkheden. Er is al een aanvullende verzekering beschikbaar vanaf € 5,85 per maand!

Overstappen?

Overstappen van zorgverzekering gebeurt meestal aan het einde van een jaar. Voor verzekeringen loopt het jaar namelijk van 1 januari tot en met 31 december. Als je zo halverwege november laat weten dat je wilt switchen, ben je ruim op tijd om een en ander te verwerken. Als je je meldt bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij zorgt die ervoor dat het oude contract opgezegd wordt. Besluit je om jezelf eerst af te melden bij je huidige verzekeringsmaatschappij, dan kun je nog tot 1 februari op zoek naar een nieuwe. Je nieuwe verzekering gaat dan met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari. Je blijft dus altijd verzekerd.

Uitzonderingen

In enkele gevallen, bijvoorbeeld bij echtscheiding kun je ook gedurende het jaar van zorgverzekeraar wisselen. Ook kan het voorkomen dat je verzekeringsmaatschappij de voorwaarden aanpast, in jouw nadeel. In dat geval mag je ook gedurende het jaar overstappen. En word je 18 jaar? Dan kun je op de polis van je ouders blijven staan of een eigen zorgverzekering afsluiten! Wil je meer weten over het afsluiten van een zorgverzekering? Kijk dan eens op de website van ZorgDirect.

https://www.zorgdirect.nl/

Een spoed tandarts in Rotterdam, het kan iedereen overkomen!

maandag, oktober 30th, 2017

Een spoed tandarts in Rotterdam

Stelt u zich eens voor, u bent lekker een dagje aan het winkelen. Vervolgens struikelt u en dat is natuurlijk niet leuk en erg pijnlijk. Het maakt het nog wel iets pijnlijker als u een stukje van uw tand bent verloren. Op dat moment zit er maar 1 ding op; zo snel mogelijk naar de tandarts. Alleen dan valt er nog zoveel mogelijk te repareren. Maar wanneer u niet aan het winkelen bent in eigen stad dan kan dit nog wel eens lastig zijn, waar vindt u eigenlijk een spoed tandarts in Rotterdam? Want het is toch wel heel erg belangrijk dat u naar de spoed tandarts in Rotterdan gaat, alleen op die manier zult u een paar dagen later weer stralend met een grote glimlach op pad kunnen.

Waar vindt u de spoed tandarts in Rotterdam?

Het is verstandig om eerst even te kijken op internet, dat gaat op dat moment toch het snelst en daar heeft u dan veel aan. Vervolgens kunt u ook eenvoudig een afspraak maken. U kunt vaak al heel erg snel terecht bij een goede spoed tandarts en dat geeft u waarschijnlijk wel een fijn gevoel. 

https://www.tandartspraktijkdentia.nl/spoedtandarts-rotterdam/