i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Zakelijke dienstverlening’ Category

Wat is een digitale checklist

maandag, maart 22nd, 2021

De digitale checklist helpt om werkprocessen in te richten en uit te voeren. Een digitale checklist helpt ook om deze werkprocessen efficiënt te monitoren en te optimaliseren. De digitale checklists zijn gebruiksvriendelijke en krachtige compliance tools die helpen bij elke vorm van procesmanagement. De digitale checklist stelt iedereen in staat het ingewikkelde proces te begrijpen en verlost gebruikers van onnodige administratief werk. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat iedereen zich kan focussen op wat echt belangrijk is.

De digitale checklist hoe werkt het?

Een digitale checklist maak je gemakkelijk en snel online. Hiervoor is een mobiele app gecreëerd. De App is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk en wordt vooral gebruikt door fabrikanten om de productieomgeving continu te verbeteren. Fabrikanten gebruiken de app vooral om audits, checklists, eerstelijns onderhoudstaken en werkinstructies te digitaliseren. Omdat het platform een ​​breed scala aan toepassingen heeft, kan het voldoen aan de behoeften van verschillende disciplines in de productieomgeving, zoals: lean managers, , productiemanagers, operators, technici en teamleiders. Omdat digitalisering steeds meer terrein wint wordt het gebruik van papier verminderd, waardoor digitalisering niet alleen efficiënt en praktisch is, maar ook erg duurzaam.

De voordelen van een digitale checklist

Zoals hierboven vermeld is een digitale checklist gebruiksvriendelijk, efficiënt, praktisch en erg duurzaam is omdat het geen gebruik maakt van papier en het een breed scala aan toepassingen heeft. Naast deze verschillende benoemde voordelen heeft het nog andere voordelen:

  • Visuele en gestructureerde data: De app geeft een gestructureerd en visueel beeld van de data die opgeslagen is. Je kunt op elk moment gedetailleerde informatie uit het dashboard halen en kijken hoe het werk is uitgevoerd. De data die in de app opgeslagen wordt kan je gelijk omzetten naar de strategie die je zelf voor ogen hebt.
  • Vermindering van administratie: Door gebruik te maken van de digitale checklists kun je je meer op het eigen werk focussen en minder met al het beheer eromheen, waaronder dus ook administratie. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste wet- en regelgeving, zodat je altijd over de juist informatie beschikt. En al je belangrijke bevindingen vindt en ziet kan je deze gemakkelijk in één klik registreren.
https://ezfactory.nl/

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een gratis boekhoudprogramma? Een aantal redenen!

vrijdag, januari 3rd, 2020

Nog niet zo lang geleden was het de norm voor de boekhouding om te werken met veel recordboeken met meerdere kolommen voor debet, credit, cashflow etc., etc. Dit is niet alleen een tijdrovend proces, maar het leent zich ook voor menselijke fouten. Dit is niet alleen een tijdrovend proces, maar leent zich ook voor menselijke fouten. We bevinden ons nu echter in een digitaal tijdperk en alle bedrijven, ongeacht hun omvang, kunnen profiteren van bijvoorbeeld een gratis boekhoudprogramma op het internet.

Door het gebruiken van een boekhoudprogramma kun je veel fouten voorkomen

Niet alleen zullen menselijke fouten worden verminderd, maar u zult ook de mogelijkheid krijgen om duidelijk veel aspecten van uw bedrijf te zien die niet met recordboeken kunnen worden gedaan. U zult in staat zijn om het minst winstgevende gebied te isoleren, items te identificeren waarvan u een overaanbod heeft, voorspellingen te genereren, en dit alles kan gedaan worden met snelheid en nauwkeurigheid met boekhoudsoftware.

  • U hoeft nooit meer tijd te verspillen met het doorspitten van papierwerk en ontvangsten, want met boekhoudsoftware heeft u direct toegang tot uw financiële administratie. Boekhoudsoftware is een applicatie die financiële transacties binnen specifieke modules, verschillende secties die te maken hebben met specifieke gebieden van de boekhouding (bijv. debiteuren, crediteuren, loonadministratie, enz.), kronieken en beheert en zo functioneert als een boekhoudkundig informatiesysteem.
  • Er zijn tal van boekhoudsoftwarepakketten beschikbaar, waaronder gratis en online applicaties die worden aangeboden. Het is daarom essentieel dat u uw bedrijf en zijn boekhouding opnieuw bekijkt om er zeker van te zijn dat u het juiste product kiest.

Pas op voor gratis boekhoudsoftware bij het omgaan met uw financiën:

Het is cruciaal om een grondige analyse uit te voeren om er zeker van te zijn dat u volledig op de hoogte bent van uw behoeften. Het is beter om de tijd te nemen om dit te doen in dit vroege stadium, omdat het zal helpen om te voorkomen dat u software moet veranderen voordat het te lang duurt. Natuurlijk als u moet upgraden omdat de business booming is, is dat geweldig, maar u wilt uw software niet hoeven te veranderen omdat u uw huiswerk niet heeft gedaan.

Het juiste boekhoudprogramma kan je goed op weg helpen

Met de juiste boekhoudsoftware kunt u zich bezighouden met uw zakelijke financiën, een eersteklas administratie bijhouden en beter presteren. U zult in staat zijn om uw boekhouding sneller te doen, inkomsten en uitgaven zonder problemen te volgen en volledig vertrouwd te zijn met uw financiën.

  • De meeste kleine bedrijven moeten een beetje voorzichtig zijn met gratis programma’s, vooral omdat het gaat om de financiële gegevens van uw bedrijf. Veiligheid is van het grootste belang. Is dit voldoende met gratis boekhoudsoftware?

https://boekhoudpakket-vergelijken.nl

De specialist in arbodiensten vergelijken

dinsdag, januari 10th, 2017

Arbodiensten vergelijken kan het beste bij Arbomakelaar. Wij hebben verstand van zeer veel arbodiensten en kunnen door onze ruime database de perfecte arbodienst voor u vinden. Bespaar nu ontzettend veel tijd en moeite door niet elke aparte site af te gaan van elke arbodienst. Vergelijk uw arbodiensten gewoon bij ons en u zult dan altijd het beste resultaat hebben!

Arbodiensten vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Dacht u dat het vergelijken van arbodiensten lastig en tijdrovend is? Absoluut niet! Bij de arbomakelaar.nl gaat het makkelijk, snel en betrouwbaar. Wij vergelijken alle arbodiensten voor u en zullen uiteindelijk met de perfecte match komen. Door onze jarenlange ervaring, kunt u erop rekenen dat wij altijd wel een goede match voor u zullen vinden. En nee, wij zijn zeker niet snel tevreden. Een match betekent bij ons een klik aan beide kanten. Mocht u dus niet tevreden zijn met uw match, dan zoeken wij net zo lang verder totdat er wel een goede match is!

Snel, makkelijk en niet duur

Het voordeel van arbodiensten vergelijken bij de Arbomakelaar, is dat het makkelijk, snel en niet duur is. Wij streven altijd naar de beste arbodienst voor u en uw bedrijf, maar wel een arbodienst die aan onze topvoorwaarden voldoet. De arbodiensten die wij aanbieden, moeten eerst door een strenge keuring. Daarna zullen wij deze pas aanbieden. Alles om u onze topkwaliteit te bieden!

Een topprestatie van de Arbomakelaar

Wij van de Arbomakelaar draaien onze hand niet zomaar om. In alle gevallen leveren wij enkel de beste arbodiensten en hierdoor is onze klanttevredenheid zeer hoog. Wij zijn altijd bereid om samen met u te kijken naar de beste arbodienst voor uw bedrijf. Ook voldoen alle arbodiensten op onze website aan de voorwaarden zoals beschreven in de Arbowet.

Neem gerust een kijkje

Neem gerust even een kijkje op onze website voor meer informatie. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft als u arbodiensten wil vergelijken. Mocht u er niet uitkomen, wees dan vrij om gebruik te maken van onze live chat. Ook kunt u ons altijd bellen of contact met ons opnemen middels het contactformulier.  

Dus voor arbodiensten vergelijken, ga je naar Arbomakelaar toe! 

HRM advies nodig voor personeelsbeleid

donderdag, november 3rd, 2016

Graag wil ik mijn medewerkers behouden. Het loopt namelijk hartstikke goed en we groeien uitstekend door. Maar dan hoor je vaak dat de beste medewerkers weg gaan. En dat wil ik voorkomen! Daarom wil ik door middel van hrm advies contact krijgen met een adviseur hierin, die mij kan helpen dit te voorkomen. Maar waar vind ik die? Ik heb daar namelijk nog helemaal geen ervaring mee. Daarom heb ik het er met een andere ondernemer over gehad. Hij zat met precies hetzelfde probleem en heeft HRM Werkt ingeschakeld.

HRM Werkt

Op de website hrmwerkt.com las ik allerlei dingen over wat hij voor mij kan betekenen. Waaronder antwoord geven op vragen zoals wat er moet gebeuren als twee medewerkers, die je eigenlijk geen van beiden uit de deur wilt doen, niet kunnen samenwerken. Of wanneer een heel goede medewerker aangeeft uitdaging te missen. Precies deze twee situaties spelen bij mij nu ook een rol! Daarom besloot ik dan ook om contact met hem op te nemen. Ik belde hem op en gaf aan dat ik wat betreft het behouden van personeel graag met hem in gesprek wil, om te horen wat hij voor mij kan betekenen.

Resultaat van HRM advies

Het HRM advies van HRM Werkt heeft erg veel resultaten opgeleverd! Namelijk dat mijn medewerkers zich weer ouderwets goed thuis voelen op de zaak. En dat kleine brandjes tussen elkaar weer geblust zijn. Daar wil ik HRM Werkt dan ook hartelijk voor bedanken. Zonder hem had ik misschien nu nog steeds met een minder personeelsbeleid gezeten dan hoe het nu is. Daarom kan ik iedereen die op zoek is naar een HRM-adviseur dan ook adviseren voor HRM Werkt te kiezen.

Of ken jij een andere goede adviseur op het gebied van hr? Reageer dan hieronder om elkaar te helpen en bij de beste adviseur terecht te komen.

Verpakkingsmachines voor in de industrie of landbouw?

maandag, augustus 29th, 2016

Verpakkingsmachines, werkt nauwkeurig en kost u geen tijd 

Stelt u zich eens voor, u heeft een eigen bedrijf en hiervoor moet u natuurlijk heel erg veel regelen. U heeft misschien een bedrijf waarbij veel pakketjes geleverd moeten worden en deze pakketjes moeten natuurlijk allemaal wel goed verpakt zijn. Misschien is het dan voor u een optie om verpakkingsmachines aan te schaffen. Dit is namelijk erg gemakkelijk, een verpakkingsmachine werkt nauwkeurig en het zal u ook nog eens erg veel tijd schelen. Wanneer u namelijk alle verpakkingen zelf handmatig zou gaan sluiten, kost dit erg veel tijd omdat dit heel precies werk is en u alles erg goed wilt doen om de kwaliteit van de voorwerpen te bewaren. Het kan ook zijn dat u verpakkingsmachines nodig heeft voor particulier gebruik. Ook wanneer dit het geval is bent u bij het juiste adres. Er zijn veel verschillende soorten verpakkingsmachines, denk maar eens aan een strechfoliemachine en een wikkelfoliemachine. Tevens worden alle machines op maat aangeboden, er is dus een heel erg breed assortiment. Dit is ook van groot belang omdat de klus waarvoor u de verpakkingsmachine gebruikt vaak ook heel specifiek is. Tevens kunt u bij een goed bedrijf ook terecht voor andere producten, zoals een handige dozensluitmachine, strappingmachine, omsnoeringsmachines en nog vele andere producten. Wanneer u uw verpakkingsmachine aanschaft bij een goed bedrijf heeft dit ook nog eens grote voordeel dat u altijd bij dit bedrijf terecht kunt wanneer de verpakkingsmachine een onderhoudsbeurt nodig heeft. Daarnaast is de installatie van de machine soms een beetje lastig, een goed bedrijf wil u hier natuurlijk altijd mee helpen. Zij leggen graag aan u uit hoe de machine werkt en hoe u de machine op de juiste manier instelt.

Waar kunt u de verpakkingsmachines kopen?

Wanneer u graag een verpakkingsmachine wilt kopen dan moet u dit bij een goed bedrijf doen. Een goede garantie bij zo’n grote aankoop is namelijk erg belangrijk. Daarnaast is het van groot belang dat de medewerkers ervaren mensen zijn die al jaren in het vak zitten. Tot slot is het een voordeel als ze een online website hebben waarop u rustig tussen het assortiment kunt kijken, voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers maar een website is toch wel erg fijn natuurlijk.

https://vddriftverpakking.nl/

werkkleding bedrukken

vrijdag, juli 8th, 2016

Werkkleding of bedrijfskleding laten bedrukken voor uw personeel. Het zorgt er niet alleen voor dat uw personeel er netjes bij loopt, het zorgt ook voor een nette uitstraling en het zorgt daarnaast ook voor herkenbaarheid van uw bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden voor uw bedrijfskleding.

Bedrukken of borduren?

 

Uw bedrijfskleding kan worden bedrukt of geborduurd. Dat hangt af van de wensen en gebruiken. Een logo kan bijvoorbeeld het beste worden geborduurd. Gaat het om een tekst zoals een bedrijf slogan of de naam van een bedrijf dan is het beter om te kiezen voor bedrukken. Aan de voorzijde op de linker borst helft wordt veel gekozen voor een logo. Deze kunt u zoals gezegd het beste laten borduren. In het midden aan de voorzijde of aan de achterzijde wordt veel al gekozen voor een slogan van het bedrijf. Deze kan het beste worden bedrukt.

 

Kleuren

 

Bij het bedrukken van werkkleding, bedrijfskleding is bij het bedrukken wel belangrijk hoeveel kleuren er worden gebruikt. Zo wel bij het bedrukken als borduren. De reden hiervan is dat het geavanceerder is voor de bedrukker. De kosten nemen hierdoor toe. Het is dus van belang om van te voren na te gaan hoeveel kleuren er gebruikt worden tijdens het bedrukken. Zo zorgt u ervoor dat de kosten voor het bedrukken binnen het budget blijven zonder in te boeken op de kwaliteit van uw bedrukken.

Maak reclame geborduurde of bedrukte bedrijfskleding

 

Nu de mogelijkheden inzichtelijk zijn is het de vraag, wat is het doel van het bedrukken. Bedrukken of borduren van werkkleding is een goede vorm van reclame. Het is hele milde vorm van reclame. Het komt wel over, maar kan niet worden beschouwd als een agressief middel. Reclame wordt in sommige vormen als storend ervaren. Bedrukken van werkkleding wekt een associatie op bij de ontvanger van de boodschap.

Bedrijfskleding horeca

 

Bij bedrijfskleding in de horeca is bedrukking zeer gebruikelijk. Bezoekers van een horeca gelegenheid verwachten dat personeel van een horecagelegenheid kleding dragen met de naam van het bedrijf. Voorzien van slogan en passend bij de horeca gelegenheid. Alleen managers zijn vaak niet voorzien van bedrijfskleding. De status die zij hebben opgebouwd binnen het bedrijf laat zien dat ze zonder bedrijfskleding door de klanten alom worden gerespecteerd.

http://www.shirtsenzo.nl/werkkleding/

Stage lopen bij incassobureau Veenendaal

maandag, januari 11th, 2016

Voor mijn studie moet ik stage gaan lopen bij een incassobureau. Waar ik dit ga doen mag ik zelf bepalen, dus heb ik gekozen voor een incassobureau in Veenendaal. Dit omdat dit mijn aandacht trekt en het mij erg interessant lijkt. Ik zit op het mbo en doe daar de opleiding ‘Medewerker advocatuur’. In dit blogje leg ik graag uit waar ik stage ga lopen.

Opleiding medewerker advocatuur

Zoals ik al zei; ik zit dus op het mbo en doe daar de opleiding ‘Medewerker advocatuur’. Dit doe ik in Utrecht en het bevalt mij heel erg goed! Nu moeten wij van februari tot de zomervakantie drie dagen per week stage gaan lopen. Ik had al in de inleiding gezegd dat het mij interessant lijkt om dat bij een incassobureau in Veenendaal te gaan doen. Echter heb ik geen idee of dat er zulke bedrijven hier in de buurt (Veenendaal) zitten. Daarom ben ik gaan Googelen. En al gauw vond ik www.incassoadvocaten.nl. Dit is een website van het van origine hetende bedrijf ‘Van Loon Advocaten’. Ook werken zij no cure no pay. Dit lijkt mij erg interessant omdat zij hiermee dus goede kwaliteit garanderen aan hun klanten. Anders zouden ze niet op no cure no pay basis werken?! Toch?

Stagegesprek incassobureau Veenendaal

Ik belde naar het incassobureau in Veenendaal en vertelde bovenstaande in vogelvlucht. Degene die ik aan de lijn had reageerde direct heel erg enthousiast en nodig mij uit voor een stagegesprek. En twee dagen later mocht ik komen! Ik werd hartelijk ontvangen en het gesprek ging heel erg goed. Ik heb veel over mijzelf verteld maar ook veel aangehoord over het bedrijf zelf.

Die middag kreeg ik al een reactie per e-mail dat ik ben aangenomen voor een stage bij Van Loon Incasso Advocaten! Hartstikke leuk! Ik heb er dan ook erg veel zin in.