i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Zakelijk’ Category

Een accountantskantoor inhuren voor uw bedrijf

dinsdag, september 17th, 2019

Als u een bedrijf runt, is het inhuren van een accountantskantoor iets waar u misschien naar wilt kijken. Veel slimme ondernemers en bedrijfseigenaren kiezen ervoor om hulp te krijgen van een ervaren accountantskantoor. Als u ervoor wilt zorgen dat uw bedrijf een stevige financiële basis heeft en blijft.

Waarom een accountant inhuren
Bedrijven huren vaak accountantskantoren in om te helpen met het bijhouden van de administratie die het bedrijf operationeel houdt. Professionele accountants kunnen bijvoorbeeld de salarisadministratie doen. Accountants kunnen ook een zorgvuldige registratie van de kosten van de bedrijfsvoering doen en het geld dat binnenkomt. Zo weet uw bedrijf of het in het zwart of in het rood staat en kunt u gebieden identificeren waar u verbeteringen kunt aanbrengen. Het bijhouden van financiële gegevens is zeer belangrijk voor bedrijven, dus het loont de moeite om de juiste hulp te krijgen.

Bedrijfsbelastingen en accountantskantoren
Hoewel de dagelijkse gang van zaken één grote reden is waarom bedrijven accountantskantoren inhuren, is dit vaak niet de belangrijkste reden. In plaats daarvan besluit een aanzienlijk aantal bedrijven om met accountantskantoren samen te werken vanwege de belastingen. Het is mogelijk dat bedrijven omzetbelasting moeten innen, evenals loonbelasting voor werknemers. Het betalen van kwartaalrekeningen en het voldoen aan complexe bedrijfsbelastingregels is een zeer moeilijk proces. Een accountant kan hulp bieden bij het boeken van vooruitgang en tegelijkertijd voldoen aan de nationale en lokale belastingwetgeving.

Hulp krijgen van accountantskantoren
Voor veel bedrijven heeft het geen zin om een eigen fulltime accountant in te huren. Dan heeft het bedrijf nog steeds de diensten nodig die een accountant kan leveren. Het werken met bedrijven biedt in deze gevallen de beste oplossing.

Bekijk de verschillende accountants Nederland via accountantkaart.nl.

https://accountantkaart.nl/

Moeiteloos containers de hele wereld over sturen met de transport software van de specialist

woensdag, maart 7th, 2018

Wist u dat u met goede transport software moeiteloos containers, pallets of colli de hele wereld over kunt sturen? Kies daarom voor de transport software en andere diverse softwareoplossingen van Cargo Data Systems. Gaat het om FCL of LCL? Dat maakt niet uit. Met Sprinter 2000, het Transport Management Systeem, kunt u het hele traject registreren. De transport software vereenvoudigt uw werkprocessen wat enorm veel tijd zal besparen. Dankzij dit systeem registreert u adresgegevens van de opdrachtgever, meerdere laad- en losadressen, rederij en boot gegevens, havens wereldwijd en uitgebreide goederengegevens als temperatuur en gevaarlijke stoffen. Deze transport software is ideaal wanneer u van al dat papierwerk af wilt en het proces wilt vereenvoudigen. Gaat u papierloos werken met de systemen van Cargo Data Systems?

Douaneloods: een transport software voor C-SUM en FemSum administraties

Heeft u weleens van Douaneloods gehoord? Dit systeem is geschikt voor C-SUM en FemSum administraties. Het systeem administreert zowel de uitgaande als binnenkomende goederenstromen. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Transport software voor wegtransport

Op zoek naar een transport software waarmee u zowel groupagevervoer als directe zendingen kunt beheren? Kies dan voor de software van Cargo Data Systems. Dankzij de app heeft u inzicht in uw winst- en verliescijfers en kunt u direct digitale facturen versturen. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.

De weg naar cryptocurrency en succes.

maandag, februari 12th, 2018

Er zijn veelcryptocurrencies die er zijn. Er zijn verschillende unieke cryptocurrencies die allemaal iets anders bieden. Sinds die tijd zijn er veel cryptocurrencies gemaakt. Er zijn zelfs cryptocurrencies waarvan het hoofddoel is om een ​​niet-traceerbare, veilige en anonieme manier van betalen te leveren (monero).

Juridische kwesties vormen de belangrijkste hindernis bij het overbruggen van de kloof tussen offline en internetbetalingen. Er is ook een probleem met betrekking tot schade en verlies. Het probleem met Bitcoin is de marketing voor een valuta. Het is dat het beperkt is en daarom geen echte valuta vertegenwoordigt die velen verwachten te concurreren tegen de overheid wanneer er niet genoeg is om rond te gaan voor dagelijks gebruik onder de mensen. Een groot deel van het probleem met Bitcoin is afkomstig van het simpele feit dat het zich op een echt grijze plek bevindt.

Het is onnodig om te zeggen dat het in het begin overweldigend lijkt, maar je zult er in de loop van de tijd aan gewend raken. Naarmate de tijd vordert, zien steeds meer gebruikers de transactie in de blockchain en zijn ze klaar om het opnieuw te verifiëren.Dus technologisch gezien moet het behoorlijk robuust zijn. Een van de belangrijkste verklaringen waarom mensen besluiten om Bitcoin te verhandelen over andere valuta is als een gevolg van de beschikbaarheid op internationale schaal. Het gaat erom cryptografie te gebruiken om alle transacties van het betreffende digitale activum te beveiligen, samen met controle over de creatie van dat identieke activum op exact dezelfde manier. Het begrip cryptocurrencies bestaat al een lange tijd. Het idee ter ondersteuning van de blockchain wordt geleverd met twee hoofdprincipals.

Mijn persoonlijke favoriet gaat naar Ethereum, ik vindt het een geweldige cryptocurrency die zowel privacy waardeert en vertrouwen uitstraalt. Je kunt hier de prijs voor Ethereum zien.

Alleen omdat het systeem werkt, geeft dit niet aan dat het op de juiste manier werkt.Ons geldproces wordt gecontroleerd door de Centrale Banken, wat in werkelijkheid een fiat-valutasysteem is dat in staat is om geld te verdienen. In de Verenigde Staten kan bijvoorbeeld het kiesstelsel worden vereenvoudigd tot een praktijk van directe democratie. Het belastingstelsel van de wereld heeft een schuldprobleem. De praktijk scant naar een waarde die, als hij gehashed is, eindigt in een bepaalde numerieke uitdrukking. Hoewel de procedure enigszins verschilt tussen verschillende cryptocurrencies, volgen ze allemaal het exacte algemene systeem. Je zult je realiseren dat de naam bijna elke seconde verandert, gewoon genieten van de cijfers in de laatste kolommen tel uit je winst!

Volg mij ook op twitter.

Ruime mogelijkheden omtrent plastic bierglazen kopen bij de specialist

donderdag, december 14th, 2017

Ga plastic bierglazen kopen bij Damen Plastics. Dan weet u namelijk zeker dat ze helemaal voor u op maat worden gemaakt. Speciale wensen worden namelijk in acht genomen. Het bedrijf richt zich op het produceren van plastic producten voor festivals, evenementen en feesten. In hun eigen spuitgieterij kunnen ze plastic bierglazen maken in allerlei vormen en maten. Perfect voor als u op zoek bent naar iets bijzonders. Ook kunnen ze de bierglazen voor u bedrukken met bijvoorbeeld uw logo voor een professioneel uiterlijk. En heeft u grote hoeveelheden plastic bierglazen nodig? Voor de specialist is het geen probleem.

Leuk idee: plastic bierglazen kopen als reclamemiddel

Reclame maken tijdens uw festival of feest? Dat kan al heel gemakkelijk door plastic bierglazen met een logo te kopen. Door het logo van uw bedrijf op de bierglazen van een evenement te laten bedrukken zullen veel mensen in aanraking komen met uw bedrijf. Hierdoor kunt u door het kopen en laten bedrukken van plastic bierglazen een mooie promotieactie opzetten. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat de bedrukte bierglazen er professioneel uitzien. Kies er daarom voor om de plastic bierglazen te kopen bij een echte specialist, zoals Damen Plastics. Dit bedrijf richt zich op het produceren van plastic artikelen voor festivals. Zij zorgen er daarom voor dat uw bedrukte plastic bierglazen er prachtig uit zullen zien.

Plastic bierglazen kopen en laten bedrukken met uw logo

Natuurlijk wilt u wel kwaliteit ontvangen wanneer u besluit plastic bierglazen voor uw feest of festival te kopen. Maar hoe zorgt u er nu voor dat de plastic bierglazen die u gaat kopen er ook mooi en netjes uitzien? Een specialist op het gebied van plastic producten zoals Damen Plastics weet hier wel raad mee. Bij dit bedrijf kunt u namelijk niet alleen plastic bierglazen kopen, maar ook meteen laten bedrukken. Zo is het bijvoorbeeld leuk om het logo van uw evenement te laten drukken op het bierglas. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw plastic bierglazen er mooi uitzien, maar het komt ook professioneel over op uw gasten.

Een brandstofniveau sensor beschermt tegen diefstal van brandstof

woensdag, februari 22nd, 2017

Het is de nachtmerrie van ieder transportbedrijf; de diefstal van brandstof. Het is gelukkig wel mogelijk om u te beschermen tegen deze dieven. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.

Transport inzichtelijk maken met draadloze brandstofniveau sensor, temperatuursensor en volg systeem

Locatie en staat van uw ladingen kunnen gemakkelijk worden gecontroleerd. Daarvoor gebruikt u bijvoorbeeld een volg systeem, brandstofniveau sensor of draadloze temperatuursensor. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

Overzicht van al uw trailers en transporten met een speciaal ontwikkeld volg systeem

Als u uw ladingen 24 uur in de gaten wilt houden, kunt u daarvoor een volg systeem gebruiken. U wordt dan gewaarschuwd bij calamiteiten. Een specialist op het gebied van registratie en monitoring van de locatie en staat van trailers heeft zo’n gebruiksvriendelijk volg systeem ontwikkeld. Hiermee kunt u niet alleen uw trailers in de gaten houden, maar ook een effectieve trailerplanning waarborgen. Uw waardevolle ladingen zijn op deze manier altijd in zicht! Wilt u naast een trackingsysteem ook de inhoud van uw ladingen controleren? Dat kan met behulp van een draadloze temperatuursensor en een brandstofniveau sensor. Met een draadloze temperatuursensor controleert u of uw ladingen de juiste temperatuur behouden tijdens transport. Met behulp van een brandstofniveau sensor checkt u de hoeveelheid brandstof in koeltrailers.

De stappen om een betrouwbare slotenmakerservice te vinden

donderdag, december 8th, 2016

Jezelf buitengesloten uit uw huis of wagen kan op de meest ongelegen momenten gebeuren. Als jij met dit probleem te maken hebt, dan kan je het beste zo snel mogelijk een erkende slotenmaker bellen. Hieronder zijn de stappen opgesomd zodat u de juiste slotenmaker voor uw probleem vindt: Een erkende slotenmaker vinden – stap 1 is om in contact te komen met een betrouwbare slotenmaker is door advies te vragen aan vrienden of familieleden. Als u geen persoonlijke referenties hebt, dan kan u de Gouden Gids of het internet raadplegen om een betrouwbare slotenmaker te vinden. Nadat u een korte lijst met potentiële slotenmakers heeft samengesteld, kan u de verschillende bedrijven contacteren om een offerte te laten opmaken. Als u niet in een noodsituatie zit dan kan u proberen om een goed idee te krijgen van de kosten van de onderdelen en het werk voordat de slotenmaker aan uw huis of wagen begint te werken. Maar als u onmiddellijk hulp nodig heeft als u bijvoorbeeld buitengesloten bent, dan kunnen betrouwbare slotenmakers vaak een schatting via de telefoon geven. Als u een schatting krijgt dan kan u best ook vragen naar de minimumvergoeding of kilometervergoeding aangezien deze anders kunnen zijn bij de verschillende slotenmakerbedrijven. Een goed beoordeelde slotenmaker – Wanneer u buitengesloten bent moet u opletten wanneer een slotenmaker onmiddellijk besluit dat een slot volledig uitgeboord en vervangen moet worden. Een gerenommeerde slotenmaker kan aan elke type slot werken in residentiele- of commerciële eigendommen of wagens zonder het sluitmechanisme of de omkadering te beschadigen. De Juiste erkeninningen – Het helpt als u een slotenmaker gebruikt die de juiste verzekering heeft. Als een reparatie slecht uitgevoerd is en er schade veroorzaakt wordt, dan kan u de schade laten vergoeden via de verzekering van de slotenmaker. Kijk ook na of de slotenmaker de juiste vergunningen heeft om aan uw huis of wagen te werken.

wilt U meer lezen, kijk dan op onze slotenservice google+ pagina

https://www.slotenmaker.nu/

 Schaf uw keerwanden aan bij Beton Industrie Noordwijkerhout

donderdag, oktober 22nd, 2015

 

Op de website van Beton Industrie Noordwijkerhout kunt u allerlei verschillende keerwanden vinden. Bij dit bedrijf worden deze betonnen constructies tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en doormiddel van de goede service die ze verlenen schiet u nooit tekort. Er zijn verschillende uitvoeringen van keerwanden die u hier kunt bestellen. De volgende drie uitvoeringen zijn de meest gebruikelijke:

  • Enkelkerend
  • Grondkerend
  • Dubbelkerend

Verschillende toepassingen van keerwanden

Er is een enorm breed scala aan mogelijke toepassingen waar keerwanden voor gebruikt kunnen worden. Zo zijn ze ideaal te gebruiken in de agrarische sector of bij sportparken, maar ook voor openbare ruimtes en woonwijken zijn ze vaak erg handig. Deze betonnen constructies worden veelal gebruikt om hoogteverschillen of niveau verschillen op te vangen. Zo kan aan de ene kant van de keerwanden een andere hoeveelheid spullen opgeslagen worden als aan de andere kant. U kunt hierbij denken aan de opslag van losse materialen zoals zand, grind of mest. Maar deze wanden zijn ook ideaal bij het aanleggen van kademuren. Ze zijn heel stevig en kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden. Maar de kleine versies van deze wanden zijn ook voor kleine toepassingen te gebruiken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld goed gebruikt worden voor grote plantenbakken of voor het aanleggen van een invalide oprit. Maar ook zijn deze wanden heel goed te gebruiken als tennismuur.

Hoe schaf ik ze aan?

U kunt hierboven lezen dat er vele mogelijke toepassingen voor keerwanden zijn. Door het grote aantal mogelijke gebruiksdoeleinden is de kans groot dat keerwanden ook iets voor u kunnen betekenen. Als u meer informatie wil over de mogelijkheden voor het aanschaffen van deze wanden bij Beton Industrie Noordwijkerhout dan kunt u eens een kijkje nemen op de website. Hier kunt u een gratis offerte aanvragen waarmee u meer inzicht zal krijgen.

http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/

Dozensluitmachine voor industrie

vrijdag, oktober 9th, 2015

Dozensluitmachine

Een fabriek, productiebedrijf, verpakkingsbedrijf of webshop hebben steeds meer behoefte aan automatisering en vergemakkelijking van het proces dat nodig is voor vervoer. Er zijn tientallen machines hiervoor ontworpen om de tijd effectiever in te kunnen zetten. Dit scheelt mankracht en de kans om te groeien als bedrijf wordt groter.

Een van de machines die gemaakt is, is een dozensluitmachine. De naam zegt het al, het sluit dozen af. Veel producten worden verpakt en vervoerd in dozen. Hele grote en hele kleine dozen. Niet alleen productiebedrijven doen dit maar ook kleinere webshops en bedrijven. Of het nou gaat om kantoorartikelen, muismatten of snoepgoed. Dozen zijn licht, stevig en in veel gevallen ook steeds vaker recyclebaar. Voor alle bedrijven is een dozensluitmachine handig. Het enige wat het oplevert zijn positieve veranderingen. Er kan meer verwerkt worden in kortere tijd. Wie wil dat nou niet?

U als ondernemer kan een goede slag slaan om zo verdere groei ook aan te kunnen. Daarnaast zullen de werknemers meer plezier hebben in het werk. Het is een stuk plezieriger om met een machine alle orders en bestellingen te verwerken en een meer toezichthoudende functie te creëren dan aan de slag te gaan met een taperoller waar de scherpe randen niet meer scherp van zijn, tape aan elkaar vast plakt en er ook te veel tap gebruikt wordt. 

Een dozensluitmachine werkt efficiënt en snel. Het komt u, uw werknemers en uw onderneming ten goede wanneer u deze machine aanschaft. Het enige wat het kost is wat ruimte in het magazijn, de productiehal of garage. Een machine is al rendabel wanneer u 50 a 75 dozen per dag verwerkt. Voor de kleine ondernemer, mkb-er of Multinational. Het maakt niet uit. Voor ieder bedrijf komt het goed van pas. 

Tape voor dozensluitmachine

Uiteraard zal er wel tape aangeschaft dienen te worden om de dozen te kunnen sluiten met de machine. Er zijn tientallen verschillende soorten tape. De verschillen zitten hem in :

  • kleur
  • sterkte
  • afmetingen
  • materiaal
  • plak sterkte

Voor zware materialen is sterker tape nodig. Voor dozen van 25 cm bij 50 cm is ander tape handiger dan een doos van 200 cm bij 300 cm. Uiteraard staan bij goede bedrijven de adviseurs voor u klaar om het juiste tape aan te bevelen. 

 

 

 

 

 

 

 

http://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/dozensluitmachine/

Betere informatievoorziening met narrowcasting

dinsdag, augustus 18th, 2015

Narrowcasting is een vorm van informatievoorziening voor klanten die bij op de locatie komen. Door middel van narrowcasting kunnen zij worden voorzien van de juiste informatie, die vaak plaats afhankelijk is. Denk aan een routebeschrijving of een wegwijzer, zodat uw klant altijd de weg weet in uw bedrijf. Deze informatie wordt vaak weergegeven op grote schermen, waar het oog van de klant dan ook direct naar getrokken wordt. Zo heeft u gelijk de aandacht en kunt u belangrijke informatie gelijk verstrekken. Ook interactievere content is mogelijk, zoals informatie over het dagmenu, het aantal reserveringen of interne communicatie naar uw medewerkers toe.

Interactieve narrowcasting

Naast een statische weergave, is ook een meer interactieve vorm mogelijk. Zo krijgt de klant informatie die meer op hem is toegespitst, en heeft u een tevredenere klant. Deze interactieve content kan door middel van touchscreen, waar de klant extra informatie mee op kan vragen. Bijvoorbeeld de weg naar een bepaalde plek in uw bedrijf, of andere informatie. Ook kan de klant zich identificeren, waarna de content nog persoonlijker wordt. U kunt de klant welkom heten, of zelfs informatie geven waar hij bij zijn vorige bezoek ook om vroeg. Dit identificeren is zelfs mogelijk door middel van camera-registratie, zodat de klant zelf niks meer hoeft te doen. Dit maakt de entree in uw bedrijf nog persoonlijker.

Interne informatie

Veel bedrijven gebruiken narrowcasting ook intern, om allerlei informatie aan hun medewerkers te geven. Denk aan bedrijfsactiviteiten, een agenda, een overzicht van de reserveringen van bedrijfsruimten en nog veel meer. Ook praktische informatie zoals het weer en actuele verkeersinformatie is eenvoudigweg te integreren. Maar ook zaken als de jaarcijfers kunnen zo op het scherm weergegeven worden. Ook is het mogelijk om een bedrijfsvideo te laten zien op uw schermen.

http://www.leferinkdocumentworks.nl/oplossingen/slimme-software-oplossingen/narrowcasting/

CBBS, jouw partner voor het berekenen van salaris

donderdag, april 30th, 2015

Salaris is heel erg belangrijk in het werk dat je doet, aangezien je met je salaris je rekeningen moet betalen en je je levensstijl daarop kan aanpassen. Voor werkgevers is salaris ook erg belangrijk, aangezien zij jou willen belonen voor het werk wat je doet en soms is dat lastig in te schatten. Loonberekening is gewoon iets heel lastig waar goed over nagedacht moet worden en eigenlijk kan je daar heel goed hulp bij gebruiken. Daarom zijn er derde partijen die jou hierbij kunnen helpen en het gehele proces van salarissen en de verwerking daarvan kunnen over nemen voor jou. Een bedrijf die veel ervaring heeft en die dit goed kan is het bedrijf CBBS. Gelegen in Den Haag- Rijswijk en heeft een techniek ontwikkelt wat het heel makkelijk maakt om al jouw gegevens op één centrale plek te beheren. Benieuwd?

Het verschil in werk bepaalt eigenlijk altijd ook het verschil in salaris wat een persoon verdient. De werktijden(moment van de dag) bepalen ook vaak het salaris, maar het komt vooral neer op het werk wat er wordt uitgevoerd. Vaak kan het startsalaris per bedrijf verschillen en spelen er meer factoren mee(persoonlijke) en daarom is het zo lastig om een goede salarisberekening te maken.  Daarom zijn er bedrijven zoals CBBS die het de werkgever een stukje makkelijker willen maken door de salarisverwerking te beheren en te zorgen dat alles goed en soepel verloopt. Ze hebben een systeem tot de beschikking waarbij je alle gegevens op het gebied van salaris en de daar bijhorende gegevens op één centrale plek kan beheren, waardoor het een stuk makkelijker is om overzicht te houden. Dit is altijd te bekijken door werkgevers, maar ook door werknemers. Dit is erg handig, omdat beide partijen altijd beschikking hebben tot deze gegevens en ook voor de eigen administratie is dit erg handig. Kies voor gemak, kies voor CBBS!

http://www.cbbs.nl/