i2D
Image default
Cadeau

Xbox gift card online bestellen

Xbox gift card online bestellen

U hebt een zoon/dochter, neef/nicht of kennis die verzot is op videogames op de Xbox van microsoft, maar hebt het moeilijk om een cadeau voor deze persoon uit te kiezen. Wat speelt hij/zij nu precies graag? Wanneer u niet echt thuis bent in de wereld der games kan het soms een verschrikkelijk lastige opgave zijn om uit het brede aanbod aan spelletjes het meest perfecte uit te kiezen. Zelfs al weet u wel genre de bewuste persoon speelt, dan nog is niet ieder spel daarin hetzelfde en kan het zijn dat hij/zij nu net een hekel heeft aan het spel dat u gekocht heeft. In dat geval is het doodzonde dat u hiervoor zou betalen. Om deze probleemsituaties tegen te gaan is microsoft met een handig item op de markt gekomen. Voortaan kunt u voor de kerstmis, nieuwjaar of verjaardag van uw gamesliefhebbende kennis een xbox gift card aanschaffen.

Deze xbox Live card kan op de website microsoftstore.com worden aangeschaft en dit voor drie bedragen: 5 dollar, 25 dollar en 50 dollar. Omgerekend naar euro’s komt dit goedkoper uit. Een zeer voordelig cadeau dus. Met de live card kan zelfs meer worden gekocht dan enkel games. De nieuwste spelconsoles (ook de playstation 4) zijn immers een platform geworden die voor allerhande activiteiten kunnen worden gebruikt. Het contrast met de oude xbox of playstation 1 kan niet groter zijn. Toen kon u enkel maar gamen en dan nog zonder eerst allerhande updates te installeren of met uw account in te loggen. Deze recente Live console van microsoft, de One, gaat de concurrentie aan met de Playstation 4 van sony.

Bij dit product kan u onder meer gebruik maken van stemherkenning, een kinect en een blue-rayspeler. U begrijpt dus waarom er met de xbox card zoveel meer als games kan worden aangekocht. Met deze kaart kunnen volgens microsoftstore.com ook tv-shows, films en muziek worden aangeschaft. Wat u hiermee aanschaft hoeft u dus niet meer in de winkel te betalen. 
Ook niet onbelangrijk is de precieze werking van de live card. Wanneer u zo’n kaart koopt wordt er een code per mail opgestuurd. Deze kan dan op het desbetreffende Live account worden ingewisseld.

Bezoek de website voor meer informatie : Xbox gift card online bestellen